Wie is er agressief: Amerika of Rusland? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

AMERIKA IS 100 keer agressiever dan Rusland

A. Amerikaanse Agressie. En relevante websites
– Sinds WW2 heeft Amerika geprobeerd om een regime-verandering te krijgen in 55 landen.
– Sinds WW2 bereikte Amerika die regime-verandering in 36 landen.
– Sinds WW 2 gooide Amerika bommen op 33 landen.
– Sinds 2003: gooide Amerika bommen op 7 moslim landen.
– Amerika had clandestiene (militaire) operaties in 200 landen sinds 1798

B. Russische Agressie (jaar en land) (hebben alle een defensief karakter) – 1945: Oprichting van het IJzeren Gordijn. Napoleon en Hitler vielen Rusland aan. Na het verslaan van 80% van het leger van Hitler, eiste Stalin een buffer tegen westerse invasies. – 1956: Buffer-land Hongarije wil vertrekken. Rusland weigert. – 1966: Tsjechoslowakije; bufferland wil vertrekken. Rusland weigert. – 1979: Brzezinsky financiert Afghanen die in opstand komen tegen de communistische

regering, om de Russen naar Afghanistan te lokken en ze ‘hun Vietnam’ te geven.

-1994-2002. Tsjetsjenen willen uitbreken en slagen daarin in 1996. Toen in 2002 vielen ze Dagestan aan en pleegden terreur in Rusland. Rusland slaat hard terug.

– 2008. Georgië valt Ossetië aan. Rusland verdedigt de Osseten (etnische Russen).

C. De aanvallen op Amerika: 2001: aanval 9/11. Wie deed het? Geen proces, geen oordeel, geen bewijzen.

D. De aanvallen op Rusland. 1812 Napoleon verovert Moskou. De Russen drijven hem terug tot Parijs, en gaan naar huis. 1914 augustus 1: Duitsland verklaart de oorlog aan Rusland. 1917 De Russische Revolutie werd gefinancierd en georganiseerd door Amerikaanse bedrijven en bankiers. Motief: houd Rusland arm en schakel de concurrentie uit.

( Wall Street and the Bolshevik Revolution) ( Chapter 11)( Bertrand Russell, pag 354)

1941: juni 22. Duitsland valt Rusland aan. Rusland vecht 4 jaar en verliest 27 miljoen mensen.

E. Wie is aan de macht? In Amerika: Internationale politiek van de Verenigde Staten wordt sinds 20 jaar gedomineerd door de Neocon-agenda. Neocon-goeroe Leo Strauss leert dat de regering mandaat heeft om zijn volk voor te liegen. De Neocon roadmap is het verslag PNAC van 2000. Het zegt: Amerika moet de wereld regeren voor nog eens 100 jaar. We moeten in staat zijn om twee oorlogen tegelijk te voeren in verschillende theaters.

Maar dit zijn moderne oorlogen! Modern Warfare: Je hoeft zelf niet te vechten. U kunt beter uw vijanden laten doden. U gebruikt extremisten zoals wahabieten, salafisten en de nazi’s. Je traint, financiert en coacht. (PNAC Report ) (PNAC uitleg )

Specialiteit van het huis: valse vlag operaties. Waarom? Het probleem met mensen is: ze willen geen oorlogen … Je moet ze woedend maken op je slachtoffer, om oorlog te kunnen voeren. Dus je hebt een valse vlag nodig. Essentieel voor een Valse Vlag: bloed, menselijk lijden en directe vingerwijzing naar de ‘dader’. En: je hebt controle over de media nodig. Zij beschuldigen meteen je tegenstander als de dader.

Succesvolle voorbeelden: 9/11 en MH17. De tegenstanders werden onmiddellijk beschuldigd. Opnieuw en opnieuw. Het bloed dat vloeit maakt mensen woedend en deze woede is gericht op de verdachte: wraak willen we! Een bewijs van onschuld wordt later niet meer geaccepteerd: de MSM zal het niet onthullen, en het psychologische principe van de mens is weerstand. (Zie: voorkeur voor bevestiging; cognitieve dissonantie).

F. Wie is aan de macht? In Rusland:.
Poetins toespraken vertellen ons wie hij is en wat hij wil. Hij wil (wilde) samenwerken met het westen, maar kan niet aanvaarden dat de NAVO langzaam Rusland in een schaakmat positie zet. Onder Jeltsin heeft het Westen Rusland leeggeroofd. NGO’s en de ‘puppets’ (Georgia) worden gebruikt om Rusland te verzwakken. (Otpor) (Hillary: op 40 sec.)

G. Wat is het probleem? Amerika is het oude Rijk met enorme schulden ($ 16 trillion) en alleen ‘zelfmoord-energie’ als schaliegas. De BRICS-landen hebben olie, gas, weinig schulden en enorme productie macht. Het BBP van de BRICS-landen is al hoger dan het BBP van de VS en de EU samen. Steeds meer bussiness wordt er gedreven buiten de US- dollars. Onvermijdelijk zullen ze het verrotte rijk onttronen. Maar de VS heeft nog steeds een groot leger. Ze besteden 700 miljard dollar per jaar aan verdediging, net zoveel als alle andere landen in de wereld bij elkaar. Dus de VS is gevaarlijk, als een oude leeuw. Zij kunnen nucleaire wapens vervaardigen om voldoende angst te creëren en daarmee de rest van de wereld op zijn plaats te houden. Rusland is hun voornaamste slachtoffer. Oekraïne zou dé manier zijn om een alibi te verkrijgen voor een atoombom. Een extra probleem is dat de mensen in het Westen geen idee hebben van dit alles. De mainstream media worden gecontroleerd door de Amerikanen, en deze media vertellen ons dit VS-verhaal nu al 70 jaar. Als de Verenigde Staten nucleaire wapens zou gebruiken, zouden ze er zelfs mee weg komen!

It’s the spin, stupid.’ Oorlog is vrede. De dader is het slachtoffer. George Orwell.

H. Krim? Kosovo mocht Servië verlaten, omdat het parlement van Kosovo erover gestemd had. “Dan is het OK,” zei iedereen toen. In de Krim was het niet alleen het parlement, maar ook een referendum, dat zei “laten we Kiev verlaten”. Toen vroeg de Crimeans aan Poetin of ze bij Rusland mochten aansluiten.

De mannen in het Groen waren er wetmatig en passief aanwezig (dmv. een overeenkomst met Oekraïne) om ervoor te zorgen dat Kiev zich niet zou bemoeien met de verkiezingen. Dat is democratie. (Krim was legaal.)

J. Novorossia?
Poetin begrijpt dat Oekraïners in een verzorgingsstaat zoals West-Europa willen leven. Hij sympatiseert met de Maidan demonstranten. Hij veroordeelde ook de extreme corruptie in Oekraïne. Op 21 februari zou er een rustige verandering van de regering zijn zoals was afgesproken. Maar er werd een staatsgreep gepleegd. Vrienden van de Verenigde Staten, zoals Yats (zoals mevr. Nuland hem noemde) en Poroshenko (“Onze man” volgens Wikileaks) gebruikt nazi-schurken en ze begonnen de mensen van Russische afkomst te bedreigen. “Laten we =een nucleaire bom op hen gooien,” zei Timosjenko. “Dat zijn sub-humans” zei Yats. “We zullen ze bombarderen”, zegt Poroshenko. En bombarderen doet hij. We hebben allemaal een verantwoordelijkheid om de Novorossians te beschermen, maar tot nu toe doet alleen Rusland dit, en ze kunnen dat niet openlijk doen want dan zal de NAVO dit als aanleiding aangrijpen om troepen naar Oekraïne te sturen!

Bron: XevolutieBlogSpot.nl

Uncategorized