“Charlie Hebdo” wordt gebruikt voor bredere doeleinden | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Gezien het aantal échte journalisten die aan het oorlogsfront (dus niet  cartoonisten in Parijs) zijn vermoord  door de door Washington gefinancierde en georganiseerde ISIS, waaronder gefilmde onthoofdingen, heeft het rumoer op de dood van de cartoonist het uiterlijk van een ‘orkestratie’.  Of het nu een valse vlagoperatie is of niet, de opnames worden gebruikt voor een breder doel of doeleinden.

Frankrijk

Onder deze doeleinden is er, het terugbrengen van Frankrijk in de lijn van Washington. De Franse president heeft onlangs gezegd dat de sancties tegen Rusland moeten worden beëindigd. Hollande sloot zelf een soort bondgenootschap met de Franse economische belangen, in plaats van het hegemonische  buitenlandse beleid van Washington.

Israël

Een ander doel is om de groeiende Europese sympathie voor de Palestijnen te verstikken, en Europa weer af te stemmen op Israël.

Europa

Nog een doel is om het stijgende Europese verzet te breken tegen deelname aan nog meer Midden-Oosten oorlogen De Amerikaanse neoconservatieven hebben hun agenda nog niet voltooid. Syrië, Iran, Hezbollah en Saoedi-Arabië staan nog overeind.  En er kunnen meer doeleinden zijn die nu (nog) niet duidelijk zijn.

Het beste is om vooral de gedrukte pers en de TV-media niet te geloven, maar zelf na te denken. Het onvermogen van de Amerikanen om na te denken is de reden dat ze al 13 jaar in oorlog zijn en momenteel in een politiestaat leven.

Bron: PaulCraigRoberts

Uncategorized