Onze rijk gevulde pensioenpot gaat naar Brussel | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Er ontstaat steeds meer maatschappelijke beroering over onze pensioenen van 1100 miljard, waar de arme landen van de EU begerig naar kijken en willen dat dat genivelleerd wordt.

Wij hebben een regeringsploeg die de afgelopen 10 jaar bewezen heeft geen ruggengraat te hebben wanneer het aankomt op bescherming van de algemene belangen van het volk. Zij kunnen geen weerstand bieden aan de eisen van Brussel. Als Brussel zegt: “100.000 asielzoekers en gelukszoekers per jaar erbij “, terwijl wij al uitpuilen van vreemdelingen en ook het samenhangende ongemak dat daarmee binnenkomt, is voor onze politici geen enkel punt. Zonder kritiek zijn zij welkom, wij betalen wel.

Inleveren

Onze bestuurders zijn slapjanussen, die geen weerstand durven te bieden aan Brussel wanneer er weer in de EU met de pet wordt rondgegaan, wanneer er weer aan macht en geld ingeleverd moet worden. 100 miljard is er al verdwenen in een bodemloze put de afgelopen 10 jaar via allerlei voor- en achterdeurtjes: “ECB”, “IMF”, “DNB” etc. naar de arme Zuid-Europese landen, terwijl wijzelf 1,4 miljoen armen hebben, 600.000 schoolkinderen zonder ontbijt naar school gaan, verzorgingstehuizen gesloten worden, medische zorg steeds minder wordt, 1,4 miljoen werklozen etc.

Onbetekenend

Onze regeringsleiders zijn zeer onderdanig, slaafs, onbetekenend en daarmee, wanneer het Brussel betreft, ongeschikt. Brussel is al stiekem stap-voor-stap bezig de 1100 miljard van onze pensioenpot binnen te halen. Nu hebben ze al het zeggenschap. Ik hoor geen politicus hiertegen protesteren. Waarschijnlijk omdat lobbyisten uit Brussel, die met mooie baantjes hebben afgekocht.

Corrupt

Onze regering is in dat opzicht corrupt, laten lobbyisten toe ten koste van het volksbelang, maken onder elkaar deals, die tegen het volksbelang zijn, het daglicht niet kunnen verdragen, verkwanselen voor eigen gewin en partijbelang het volksbelang. De politici doen niets om dit spaargeld van volks/arbeidsvermogen veilig te stellen voor de grijpgrage vingers van Brussel. Integendeel, zij bedelen om dit vermogen weg te mogen schenken aan Brussel.

Volksreferendum

Nederland had al 10 jaar geleden een burgerregering en volksreferendum moeten hebben, een eerlijkere verdeling van de regeringsmacht, zoals in Zwitserland. Maar zolang de exclusieve totalitaire macht bij de incompetente politici ligt, zal dit nooit gebeuren.

Auteur: Kees de Vries

Twitter: @kjaadevries

Faceboek.com/kjaadevries

Uncategorized