Prins Andrew betrokken bij sexueel misbruik minderjarigen | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Prince Andrew and Jeffrey Epstein

Een Amerikaanse vrouw zegt dat ze als minderjarige meerdere keren seksueel is misbruikt door de Britse prins Andrew. Dat heeft de Britse krant The Guardian onthuld.

De vrouw legde de verklaring af in een rechtszaak tegen de Amerikaanse multimiljonair en bankier Jeffrey Epstein, met wie prins Andrew bevriend was. Epstein is door meerdere vrouwen aangeklaagd. Ze zeggen dat ze door hem zijn misbruikt en als seksslaaf gedwongen werden seks te hebben met andere mannen.

Een van die vrouwen heeft prins Andrew genoemd in haar verklaring. Ze zegt dat ze onder dwang seks had met de jongere broer van prins Charles in Londen, New York en op een privé-eiland van Epstein in het Caraïbisch gebied. Dat zou ongeveer vijftien jaar geleden zijn gebeurd. De vrouw was toen 17.

Deelnemer

Prince Andrew

Prins Andrew werd eerder al genoemd in de rechtszaak. Hij zou de minderjarige slachtoffers hebben ontmoet en mogelijk op de hoogte zijn geweest van hun seksuele uitbuiting. Maar het is de eerste keer dat een van de betrokkenen hem noemt als deelnemer aan seksuele activiteiten met de minderjarige meisjes.

Lees verder op: NOS.nl

Grootschalig misbruik door politici en establishment

Zijn we nog maar net van de schrik bekomen van het bovenstaande, of er kwamen alweer andere schandalen boven water waarbij sprake is van grootschalig misbruik en mishandeling van kinderen door politici en andere hoogwaardigheidsbekleders in de jaren zeventig en tachtig.

The Guardian schreef :

“Schotland Yard officieren hebben gezegd dat ze de beschuldigingen geloven, dat een kring van prominente politici en leden van het establishment kinderen vanaf een leeftijd van zeven jaar hebben misbruikt en geterroriseerd, en zelfs drie jongens hebben gedood. Detectives hebben een oproep gedaan aan getuigen en slachtoffers om naar voren te komen en een flat te identificeren in “Dolphin Square in Londen. Deze bevindt zich in de buurt van “Houses of Parliament” als een plaats waar de vermeende handelingen zouden hebben plaatsgevonden”.

Bron: TheGuardian-com

Uncategorized