Ultra giftig kwik in maïs siroop (fructose) | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Er bevinden zich een hoop zorgwekkende en stiekeme geheimen achter het ingrediënt dat bekend staat als”High-Fructose-Corn-Syrup” Niet alleen dat het schadelijke additief door fabrikanten een naamsverandering heeft ondergaan in een poging u te verleiden om het te eten, maar het is ook bekend dat het een aantal zéér giftige stoffen bevat.

Nu het onder de naam “Fructose” wordt verwerkt in talloze voedselproducten als gevolg van de  commotie onder consumenten, die ‘high fructose corn syrup’ vermijden als de pest, is het belangrijk om te kijken naar een baanbrekende studie die de aanwezigheid van ultra giftig kwik binnen het ingrediënt onthult.

Alle geleerden zijn het er over eens dat kwik in al zijn vormen giftig is. Een studie van het “Institute for Agriculture and Trade Policy” constateerde dat bijna één derde van de 55 meest populaire merknamen van levensmiddelen en dranken ‘high fructose corn syrup’ bevat.

Zelfs de co-auteur van de studie, Dr David Wallinga, waarschuwt: “Kwik is giftig in al zijn vormen. Gezien de hoeveelheid high fructose corn syrup  die wordt gebruikt door kinderen, kan het een belangrijke extra bron zijn van kwik die nooit is overwogen. Wij roepen op tot onmiddellijke veranderingen door de industrie en de voedselautoriteiten (FDA) om deze vermijdbare kwikvergiftiging van de voedselvoorziening te helpen stoppen.

Dus, waarom eten we het?

De realiteit is dat er sinds 2009, toen deze omvangrijke studie werd vrijgegeven en gesyndiceerd door de “Washington Post” en anderen, te midden van het overige dagelijkse nieuws, we bewust high fructose corn syrup consumeren dat is verontreinigd met kwik. Op zich al erg genoeg, deze combinatie brengt nu ‘high fructose corn syrup’ over de rand als een van de ergste voedselovertreders die er zijn.

Totdat de FDA actie onderneemt is het ultieme antwoord om het eten van voedingsmiddelen te voorkomen die ‘high fructose corn syrup’ verbergen op hun ingrediëntenlijst, is het verstandig ook voedsel of dranken te vermijden met ‘fructose’ op de ingrediëntenlijst.

Ondertussen zijn een aantal bedrijven op verzoek van consumenten al afgestapt van het gebruik van ‘high fructose corn syrup’.

Bron: NaturalSociety.com

Tags FDA | high fructose corn syrup | kwik | vergif | voedselautoriteit

Uncategorized