Waar de Founding Fathers voor waarschuwden is nu aan de gang in de VS | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Bijna iedereen in Amerika met aandacht voor wat er gebeurt in zijn omgeving weet dat 9/11 is gebruikt om een oorlogvoerende politiestaat te creëren.

Jaren geleden waarschuwde NSA-medewerker William Binney de Amerikanen over de universele spionagepraktijken door de “National Security Agency” (NSA).  Deze waarschuwing had weinig tot geen effect op de Amerikanen. Een poos later bewees Edward Snowden de ‘all in’ spionage van de NSA door het vrijgeven van geheime spionagedocumenten, waaruit bleek dat de NSA illegale en  ongrondwettelijke spionagepraktijken  toepast zonder dat deze constitutionele of nationale veiligheidsredenen  heeft. Tot nu toe zijn de Amerikanen hiertegen niet in het geweer gekomen, zij hebben de delicten van de overheid aanvaard als noodzakelijke bescherming tegen terroristen.

Noch het Congres, noch het Witte Huis of de rechterlijke macht heeft iets tegen de onrechtmatige spionage ondernomen, omdat spionage de overheid dient. De wet en de grondwet zijn vervangbaar wanneer de weinigen die de regering moeten controleren, ‘belangrijker’ zaken op hun agenda’s hebben staan.

Bradley Manning waarschuwde de Amerikanen voor de militarisering van de Amerikaanse buitenlandse politiek en de moorddadige gevolgen ervan, en Julian Assange van WikiLeaks postte gelekte documenten die dit onomstotelijk bewezen.

Gevangenisstraf in plaats van erkenning

Worden deze klokkenluiders en eerlijke journalisten, die de Amerikanen hebben gewaarschuwd voor deze vastbesloten aanval op de burgerlijke vrijheid, beloond met uitnodigingen door het Witte Huis om onderscheidingen in ontvangst te nemen, als erkenning voor hun diensten aan de Amerikaanse vrijheid?

Nou nee hoor, integendeel, Bradley Manning zit in de gevangenis en ook Julian Assange en Edward Snowden zullen in de gevangenis terechtkomen als ze in handen komen van Washington. Binney ontsnapte aan de klauwen van de politiestaat, omdat hij geen documenten leverde die zijn beweringen konden aantonen. Hij werd weggezet als een aanhanger van complottheorieën en werd ontslagen, maar niet gearresteerd als een spion die ‘nationale geheimen’ had gestolen.

Dit zijn slechts een paar mensen die het absolute bewijs hebben geleverd dat de “Bill of Rights” met voeten wordt getreden en is omvergeworpen. Washington blijft zichzelf aan de wereld presenteren als ‘Hét Voorbeeld’ van democratische vrijheden, terwijl zij hun gebrek aan compassie en barmhartigheid tentoonspreiden door invasies of bombardementen de afgelopen 14 jaar in zeven landen onder valse voorwendselen, waarbij miljoenen moslims zijn gedood of verminkt, die nog nooit één vuist tegen Amerika hebben opgestoken.

Veel journalisten en commentatoren hebben artikelen geschreven of interviews gegeven over de almaar groeiende politiebevoegdheid van de overheid. Het totalitaire karakter van de Amerikaanse politiestaat wordt aangetoond door een immens monument in Utah waar een enorm complex is gebouwd waar elke communicatie van iedere Amerikaan wordt opgeslagen. Hoe dan ook, het is een zaak van ‘nationale veiligheid dat iedere zoon of dochter van een bepaalde leeftijd wordt gecontroleerd, dat een werkende moeder wordt gecontroleerd op haar kinderen en kinderopvang, welke pizza’s worden besteld, welke afspraakjes verliefde mensen met elkaar maken, het zijn allemaal zaken die de overheid moet weten in het ‘belang van de nationale veiligheid’.

Een aantal opgeleide en intelligente mensen begrijpen maar al te goed de gevolgen hiervan, maar de meeste Amerikanen zien dit niet als een bedreiging omdat ze in de veronderstelling verkeren ‘niets te verbergen’ te hebben.

De “Founding Fathers”, die de “Bill of Rights” schreven en deze hebben bevestigd aan de Amerikaanse grondwet hadden ook niets te verbergen maar ze begrepen duidelijk, in tegenstelling tot de moderne Amerikaan, dat die vrijheid geheel afhankelijk is van het strikt beperken van het vermogen van de overheid om zich in te dringen in de leefwijze van iedere persoon.

De grenzen die door de Founding Fathers waren voorzien zijn compleet verdwenen. De hoax “War on Terror” heeft ze gesloopt.

In de politiestaat Amerika kan de overheid uw woning betreden op basis van een anonieme tip dat je iemand bent, of zou kunnen zijn, die op de een of andere manier  misbruik maakt van kinderen, of dat zij blootgesteld worden aan medicijnen die zich bevinden in niet kindveilige verpakking, of een bleekmiddel dat niet achter slot en grendel zit, en neemt vervolgens de kinderen van je af op grond van het ‘feit’ dat je een gevaar voor je eigen kinderen bent.

De overheid hoeft u niet te vertellen wie de aangever is. Het kan je ergste vijand zijn of een ontslagen medewerker. De tipgever wordt beschermd, maar u en uw gezin niet. Deze politiemacht over ouders is te danken aan ‘advocaten van kinderen’ die lobbyden voor wetten op basis van hun fantasieën dat álle ouders potentiële serieverkrachters van kinderen zijn.

Auteur: Paul Craig Roberts Bron: InfoWars.com

Uncategorized