Demmink, wordt hier een doofpot opengerukt? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

 En dan lezen we vandaag dit artikel op nu.nl De Tweede Kamer wil weten of het klopt dat de overheid jarenlang het bestaan van een omvangrijk pedofilienetwerk heeft gedoogd, waar zes politie- en justitiemedewerkers deel van zouden hebben uitgemaakt. VVD, SP, CDA, SGP en VNL hebben woensdag de nieuwe minister van Justitie Ard van der Steur om opheldering gevraagd.

De tijd lijkt zichzelf nu in te gaan halen, en dat wordt de hoogste tijd.

We lezen verder: ´Volgens de advocaat was de ‘pedoprostitutie’ met minderjarige jongens bekend bij de GGZ en wist de overheid van het bestaan van de ‘pedobordelen’.
Het verzoek aan de rechtbank om getuigen te horen is saillant, omdat op de lijst de namen van oud-minister Ivo Opstelten en oud-staatssecretaris Fred Teeven (beide Justitie) staan, net als die van voormalig topambtenaar van Justitie Joris Demmink.

De vorige minister van Justitie Opstelten verdedigde Demmink meerdere malen. In de Volkskrant noemde hij Demmink, die hij kent van de rechtenstudie in Leiden waar zij lid waren van het Leids studentencorps Minerva, “een goede bekende”.

Opstelten zei eerder nog over de betrokkenheid van Demmink in het Rolodex-onderzoek: “Het was niks, het is niks en het wordt niks.”
Wij van Gewoon-Nieuws schreven in januari 2014 een artikel over Demmink en vanaf dat moment heeft GN een ´ban´ gekregen op nu.nl. Linkjes naar onze artikelen konden vanaf dat moment daar niet meer worden geplaatst. Andersom is dat zeker niet het geval, wij citeren meer dan graag de artikelen op deze site. Vooral wanneer ze dreigen waarheid te gaan spreken.

Redactie van nu.nl: wij zijn benieuwd wanneer u de ban gaat opheffen omdat jullie wakker zijn geworden en gaan beseffen dat niet wij, maar jullie de zaken ten behoeve van de propagandamachine hebben verdraaid!

Zou het dan toch waar zijn dat Opstelten en Teeven om die reden snel aan hun stutten hebben getrokken, wetend dat dit eraan zat te komen? En de bescherming die ze van de Tweede Kamer en van de minister president kregen heeft blijkbaar te maken met het feit dat zij geen smet op hun beleid willen krijgen.

Ik vrees voor hen dat ze niet beseffen dat ze die al lang hebben en dat deze smet uit deze zich snel openende doofpot weleens het formaat van een ´Kamerbreed´ tapijt zal kunnen hebben.

Uncategorized