Overheidswetenschappers onthullen gevaren GMO’s | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Sinds 1998 toen genetisch gemanipuleerde organismen voor het eerst werden geïntroduceerd heeft zich een dramatische stijging van aantallen voedselallergieën, autisme, reproductieve stoornissen en problemen met spijsvertering voorgedaan.  Natuurlijk willen bedrijven als Monsanto, DuPont en Syngenta, die ongeveer de helft van de totale zaadmarkt bezitten, ons doen geloven dat GMO-gevaren niet bestaan. Niets is echter minder waar.

Onafhankelijke onderzoeken naar GMO worden aangevallen en onderdrukt, maar op de eerstvolgende “Natural News Talk krijgt u uit de eerste hand te horen wat een voormalig USDA microbioloog te zeggen heeft over de gevaren van GMO’s. Na het beluisteren van dit programma zult u nog wel twee keer nadenken over onze voedselvoorziening en hopelijk het vertrouwen dat u dit nieuws zal delen met uw familie en vrienden.

Bezoek http://www.naturalhealth365.com en voer uw e-mail adres in voor het tonen van meer informatie.

Super weeds

Een van de grootste leugens over GMO technologie waaraan we worden blootgesteld is dat bedrijven zoals Monsanto blijven hameren  op het ‘feit’ dat het gebruik van GMO zaden de behoefte aan giftige chemicaliën in de landbouw zal doen verminderen, maar in de afgelopen vijf jaar zijn als gevolg van de ontwikkeling van onkruid resistente gewassen (superweeds), boeren gedwongen om méér herbiciden dan ooit te spuiten op hun velden in een poging om het onkruid te doden. Dit heeft een verwoestende uitwerking op ons milieu en de menselijke gezondheid.

In feite zijn de enige mensen die gebaat zijn bij GMO-technologie, de bedrijven die de zaden en de chemicaliën bezitten die worden gebruikt op de gewassen die uit de gemanipuleerde zaden groeien. Denk maar na, als GMO zaden worden verondersteld minder behoefte te hebben aan giftige chemicaliën, waarom zien we dan een enorme groei in de verkoop van glyfosaat?

Volgens een nieuw rapport, gepubliceerd door “Transparency Market Research“, werd de wereldwijde markt voor herbicide glyfosaat in 2012 gewaardeerd op 5,46 miljard dollar, en er wordt verwacht dat de markt tot en met 2019 zal groeien naar 8,79 miljard dollar.

In de afgelopen vijf jaar zien we nu dat deze giftige stof glyfosaat wereldwijd in lucht en watermonsters wordt aangetroffen, en zelfs in het bloed van nog ongeboren kinderen.

Overheden en corporaties misleiden publiek om bedrijfswinsten te garanderen

Volgens de FDA (Food en Drug Administration) moedigt de FDA ontwikkelaars van GE planten aan om te overleggen met het agentschap voor de afzet van hun producten, hoewel het overleg plaatsvindt op basis van vrijwilligheid. Met andere woorden; het agentschap dat belast is met voedselveiligheid heeft niet eens een enkel onderzoek naar de veiligheid nodig, en zal de etikettering van GMO’s of zelfs een aanmelding niet nodig hebben vóórdat een GE voedselproduct wordt verkocht aan het publiek. Het is duidelijk dat de FDA niet aan zijn verantwoordelijkheden als waakhond voor de bevolking voldoet.

Geheime memo’s

In feite onthullen geheime memo’s van de FDA dat wetenschappers van de FDA het roerend eens zijn met de eigen wetenschappers van de FDA dat GMO’s onvoorspelbare en moeilijk te detecteren bijwerkingen kunnen veroorzaken. De memo’s werden openbaar gemaakt dankzij een rechtszaak. Deze wetenschappers hebben voor de veiligheid gevraagd naar lange termijnstudies, maar het Witte Huis heeft de FDA bevolen om de biotechnologie te bevorderen.

Om de zaak nog erger te maken benoemde de FDA Michael Taylor als de adjunct-commissaris voor voedsel. Het ironische van deze benoeming is dat Michaël Taylor een advocaat was van Monsato.

Als u echt de de waarheid over GMO’s en het effect ervan op onze voedselvoorziening wilt horen, meldt u dan aan bij bij het volgende “NaturalNews spreekuur“. “Ontdek de echte bedreigingen achter GGO-technologie en voedingsmiddelen – zondag  1 maart”

Bron: NaturalNews.com

Uncategorized