Signalen over een financiële meltdown steeds sterker | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De handelwijze van de financiële elite laat doorschemeren dat een financiële ineenstorting aan de horizon verschijnt.

Van de Griekse eurocrisis naar een plotselinge stijging van de populariteit van goud is een teken aan de wand voor een onvermijdelijke economische ondergang.

De gouverneur van Texas, Greg Abott,  heeft onlangs zijn wantrouwen aangegeven over de Federal Reserve en het monetaire Fiat systeem door het repatriëren naar zijn land van $ 1.000.000.000 aan goud.

Landen zoals China en Duitsland, maar ook Nederland hebben soortgelijke bewegingen gemaakt. Zo heeft de Duitse centrale Bank eerder dit jaar plannen bekend gemaakt om 300 ton goud van de Fed  New York  te repatriëren voor 2020.

Juist vandaag  waarschuwt een Brits hedgefunds manager, Ian Spreadbury,  die handelt in miljarden aan investeringen, zijn klanten voor een systeem risico en adviseert hen  om over te stappen naar  “fysieke cash” vanwege de enorme volaliteit.

Dit alles in combinatie met het feit dat miljardairs “doomsday” bunkers kopen en offshore plekjes, schetst een somber beeld van de wereldwijde economische toekomst, tenzij de meerderheid van de mensheid ontwaakt en een ommekeer afdwingt.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized