9-jarige jongetje beschuldigd van ‘seksuele intimidatie’ | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

In een verhaal dat perfect laat zien de waanzinnige mate waarin de Amerikaanse samenleving is gecastreerd door politieke  ‘correctheid’ wordt een negenjarig kind beschuldigd van seksuele intimidatie omdat hij een briefje heeft geschreven voor een klasgenootje waarin staat ‘I love you’.

De ‘liefdesbrief’, een van de vele volgens nieuwszender “WPTV-nieuws”, verklaarde dat het jongetje, afkomstig uit Florida, ‘verliefd’ is geworden op een klasgenootje omdat zij hetzelfde uniform draagt en omdat haar ogen schitteren als diamanten. Het jongetje schreef het briefje in de klas, wat opgemerkt werd door andere leerlingen die hem begonnen te plagen met opmerkingen dat hij haar naakt wilde zien.

“Het was hierom dat de schoolleiding besloot in te grijpen door me te vertellen dat het niet passend was dat hij dit en een ander briefje heeft geschreven en dat de schoolleiding hem betichtte van seksuele intimidatie”, zei de moeder van het jochie tegen verslaggevers. “Mijn 9-jarig zoontje weet niet eens wat seksuele intimidatie betekent, welk kind schrijft geen lieve briefjes?”

Een erkend psycholoog vertelde verslaggevers zelfs dat ouders hun kinderen moeten onderwijzen over ‘grenzen’ wat wel en niet passend is op school. “Wat moet gebeuren is onderwijs te verstrekken over de verhouding tot het jonge meisje, of om weg te blijven van haar om te praten”, dat is het doel zei Valerie McClain.

“Misschien is een soort van heropvoedingskamp  nodig om het jongetje  te drillen dat het uiten van zijn natuurlijke liefdegevoelens en verlangens niet aanvaardbaar is. Het  kind moet natuurlijk worden opgeleid om zijn emoties te onderdrukken en zijn gedachten voor zichzelf te houden omdat de ander zich misschien wel beledigd kan voelen”.

Hieruit blijkt eens te meer hoe volkomen verknipt de Amerikaanse samenleving is geworden!

Bron: InfoWars.com

Uncategorized