Alle oorlogen zijn bankiers oorlogen | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Terwijl links en rechts weer de diverse typen oorlogen uitbreken en oplaaien, de aanslagen ons weer om de oren vliegen, moeten we ons herinneren dat alle oorlogen in de basis bankiersoorlogen zijn:

Dus, terwijl de bankiers weer heerlijk aan het huishouden zijn, een korte blik op het nieuws over wat de ECB allemaal uitspookt. Allereerst voeding voor de complot theoristen, vlak voor topbesluiten komen de ECB en bankiers bij elkaar, rapporteert Nu.nl begin november. Iets over de onafhankelijkheid van de Europese Centrale Bank:

Bestuurders van de Europese Centrale Bank (ECB) spraken met bankiers en vermogensbeheerders kort voordat belangrijke beleidsbesluiten werden genomen. Soms zagen beide partijen elkaar enkele dagen daarvoor nog en in een enkel geval zat er slechts een paar uur tussen.

Dit soort handel met voorkennis blijkt kennelijk toch legaal, de ECB blijft het faciliteren. Dat het maar duidelijk is dat de ECB een bankiers belangenvereniging betreft en geen onpartijdig “jurylid” zoals vaak gedacht wordt. U weet dat centrale banken als de ECB, maar ook het IMF, de Wereldbank en Bank for International Settlements slechts facades van dezelfde entiteit zijn, het internationale bankierswezen opereert als één geheel. Elk verschil dat u ziet is slechts schijn, bewust opgeworpen façades voor de kijker thuis.

Lees verder op: LangLeveEuropa.nl

Uncategorized