Wie slaapt en wie is wakker? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

@Peter, het is je misschien een beetje ontgaan, maar zo’n beetje alle aanslagen die wij gedurende ons leven hebben gezien worden uitgebuit om andere landen met geweld binnen te vallen of onwillige regeringsleiders uit hun stoel te schoppen om controle te krijgen over de plaatselijke bankensector, de grondstoffen en de bevolking. Of om in eigen land de controlestaat te versterken, hogere belastingen te heffen zonder daar ooit iets zinnigs voor terug te geven. De enigen die hiervan in de afgelopen eeuw ècht hebben geprofiteerd zijn de leiders achter de schermen terwijl de bevolking steeds armer is geworden en almaar minder zeggenschap heeft gekregen over het eigen leven.

Organisaties zoals de NSA kunnen ongestoord staatshoofden afluisteren, “maar dat is natuurlijk in het belang van de nationale veiligheid”. Men is hard op weg om contant geld af te schaffen, de vrijheid op internet in te perken en verdragen zoals TTIP en Ceta worden achter onze rug om doorgedrukt zonder dat wij inzage of inspraak krijgen. In Amerika is men al druk met verplichte vaccinaties. De pedo’s in het Vaticaan, Koningshuizen en politiek blijven maar vrij rondlopen. Mensen zoals George Soros hebben kennelijk de macht om Europa zo ver te krijgen om een oncontroleerbare hoeveelheid vluchtelingen te accepteren, naar aanleiding van een oorlog op valse gronden. Want dat is het!

En ondanks dat wij geen van allen mensen in onze omgeving hebben die graag aanslagen plegen of überhaupt het nut inzien van oorlogen, laat staan erbij betrokken wensen te raken, zijn deze er toch, en op steeds grotere schaal. Wij weten geen van allen hoe onze werkelijke geschiedenis luidt en zijn daarvoor overgeleverd aan ons eigen onderzoek, terwijl wij geen toegang krijgen tot de grote archieven in het Vaticaan, waar men naast de archieven van andere occulte kringen nadrukkelijk wèl beschikt over deze kennis.

Wij hebben recentelijk allemaal gezien hoe het proxyleger “IS” van Amerika, Israël en Saudi Arabië, belangrijke historische monumenten uit de oudheid naar de vergetelheid heeft gebombardeerd. En waarom? “Ja ach, ze waren toevallig in de buurt en hadden nog wat explosieven over…” Ja tuurlijk!

Alle geloofsovertuigingen zijn erop gericht om ons klein en passief te houden tegenover onze leiders. En over hen gesproken: kennelijk hebben alléén zíj een directe lijn met God en daarmee het recht om de rest van de mensheid allerlei belachelijke, uitputtende, zo niet verlammende wetten op te leggen. De beurzen worden op grote schaal gemanipuleerd en overal in de wereld plegen alerlei wetenschappers, artsen en bankiers onder verdachte omstandiigheden zelfmoord. Vliegtuigen kunnen uit de lucht geschoten worden en de betrokken onderzoekscommissies kunnen zonder enige gène geheimhoudingsovereenkomsten met elkaar sluiten zodat de waarheid voor eeuwig voor ons verborgen blijft. “Is natuurlijk ook alleen maar om de nationale veiligheid te garanderen, en dus voor ons eigen bestwil”.

Nee… je hebt waarschijnlijk gelijk: de bevolking bestaat vooral uit lone-wolfs die een beetje in de war zijn, “dromen van 72 maagden” en om die reden overal lukraak om zich heen schieten. En zoals we nu in Parijs hebben kunnen zien weten dit soort lieden kennelijk ook aan geavanceerde wapens te komen terwijl ze net een lange voetreis achter de rug hebben en direct in het betreffende gastland liever een paar aanslagen plegen dan dat ze een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Om vervolgens wat te bereiken? HELEMAAL NIKS!!! De enigen die hiermee iets zijn opgeschoten zijn bepaalde leiders die hierdoor nieuwe aanleiding hebben gekregen om de oneindige oorlog tegen het terrorisme op te voeren en de controle over het onschuldige gepeupel verder uit te breiden. Hou je er rekening mee dat zowel in Amerika als in Engeland mensen die op zoek zijn naar de waarheid nu al bestempeld worden als terroristen?!

Cui bono? Peter! Snurkert!!!

Uncategorized