Gaat Donald Trump de échte daders van 9-11 vervolgen? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De Amerikaanse neoconservatief denker William Kristol is doodsbang dat de beramers van de staatsgreep op 9/11 worden vervolgd wegens massamoord en hoogverraad als Donald Trump president wordt. Dat zegt een Amerikaanse onderzoeker.

Dr. Kevin Barrett

Dr. Kevin Barrett deed deze uitspraak naar aanleiding van een recent interview dat ABC News had met Kristol, oprichter van de Emergency Committee for Israel, een Amerikaanse neoconservatieve groep. In het interview zei Kristol dat iemand als derde partij-kandidaat mee moet doen aan de presidentsverkiezingen als Trump de Republikeinse nominatie wint.

“Kristol is de geestelijk vader van het Amerikaanse neoconservatisme, een beweging die verantwoordelijk is voor de staatsgreep op 9/11, een nieuwe Pearl Harbor waar de conservatieve denktank PNAC (Project for the New American Century) precies één jaar voor 11 september 2001 zo schaamteloos voor pleitte,” zei Barrett.

Verzekeringsgeld

“Hij is doodsbang voor Donald Trump,” ging hij verder. “Hij is bereid alles te doen om hem te stoppen.”

Dat komt volgens dr. Barrett omdat de Amerikaanse politiek adviseur en lobbyist Roger Stone onlangs heeft gezegd dat ‘Trump weet wat er op 9/11 is gebeurd’. “Mensen moeten zich afvragen waarom Trump het constant heeft over 9/11,” zei hij. “Waarom hij George W. Bush de schuld geeft voor 9/11.”

Barrett wijst erop dat Trump bekend moet zijn met de oligarchie van New York City, die onder leiding staat van mensen als Larry Silverstein, een goede vriend van Benjamin Netanyahu en de man ‘die op 11 september zijn eigen gebouwen vernietigde en het verzekeringsgeld opstreek’. “Trump weet maar al te goed wie er op 11 september 3000 Amerikanen hebben vermoord,” aldus Barrett.

Volgens dr. Barrett is Kristol één van daders van 9/11 en zal hij vervolgd en veroordeeld worden wegens massamoord en hoogverraad als dit naar buiten komt. “Hij is doodsbang dat Trump president wordt omdat de kans bestaat dat hij besluit schoon schip te maken,” zei hij.

Drugssmokkel

“Kristol is in paniek,” aldus Barrett. “Hij zal alles doen om Trump te stoppen. Hij wil dat Dick Cheney als derde partij-kandidaat gaat meedoen aan de presidentsrace, nota bene de man die op 9/11 de hele operatie aanstuurde vanuit de Situation Room in het Witte Huis. Dat is de man die het volgens Kristol als derde partij-kandidaat moet opnemen tegen Trump.”

De tweede keus van Kristol is oud-gouverneur van Florida Jeb Bush. “Jeb is niet alleen de broer van één van de sleutelfiguren in het complot, hij was zelf ook betrokken bij de operatie op 11 september 2001,” zei Barrett.

Volgens Barrett vloog Jeb Bush met zijn kornuiten naar de vliegscholen waar de vermeende kapers vlieglessen gehad zouden hebben. Hij wijst erop dat meerdere getuigen en bronnen hebben gezegd dat de vliegscholen door de CIA werden gebruikt voor drugssmokkel. Bewijs hiervoor was in beslag genomen door de politie. Dit bewijs werd door de Nationale Garde gestolen en in een vrachtvliegtuig geladen, aldus Barrett.

“Het staat allemaal in het boek Welcome to Terrorland van Daniel Hopsicker,” zei de redacteur van Veterans Today. “Het is dus niet vreemd dat Kristol, die samen met zijn vrienden Dick Cheney en Jeb Bush zal worden vervolgd als dit naar buiten komt, doodsbang is dat het ongeleide projectiel Donald Trump, die weet wat er is gebeurd op 9/11, misschien president wordt.”

[PressTV]

Bron: NineForNews.nl

Uncategorized