“Hillary for prison” komt dichterbij | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

“Als Obama’s procureur-generaal, Loretta Lynch, haar ambtseed niet volgt om  Hillary Clinton aan te klagen, zullen FBI onderzoekers publiek gaan met hun bevindingen”. Dit zegt de voormalige House Majority Leader, Tom Delay

Delay vertelde maandag in de “Steve Malzberg Show” dat de FBI bereid is om de voormalige minister van Buitenlandse Zaken aan te klagen over criminele zaken die  betrekking  hebben op 3500 geheime documenten welke zijn opgeslagen op een privé emal server.

“Ze zijn klaar om een aanklacht aan te bevelen en ze zeggen ook dat, als de procureur generaal niet gaat vervolgen, ze publiek zullen gaan”, vertelde de, de uit Texas afkomstig republikein tegen de radioverslaggever.  “Het is het een of het ander, ofwel ze wordt aangeklaagd en kan er een proces worden gestart, of we gaan haar,  tijdens haar campagne voor het presidentschap, publiekelijk confronteren met haar misdaden.

Ondanks het lang bestaande recht “Freedom of Information Request”, weigerde het ministerie van Buitenlandse Zaken documenten vrij te geven. Uiteindelijk lukte het na een aantal gerechtelijke bevelen om een kleine partij van zwaar bewerkte documenten boven tafel te krijgen.

In aanvulling op vertrouwelijke berichten met betrekking tot de nationale veiligheid, onthulde de e-mail dump ook belangenconflicten tussen de officiële taken van Clinton als minister van Buitenlandse Zaken en betalingsregelingen om te kunnen spelen met de ‘Clinton Foundation’.

 Bron: InfoWars

Uncategorized