Brain-modem in dier geïmplanteerd | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Het Amerikaanse leger beweert voor het eerst  met succes een brainmodem te hebben geimplanteerd bij een dierlijk wezen.

De kleine, geïmplanteerde chip, ontwikkeld door het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), maakt gebruik van een kleine sensor die reist door de bloedvaten, zich nestelt in de hersenen en neurale activiteit registreert .

Neurologen injecteerden kleine sensoren in de aderen van het dier, die vervolgens gedurende zes maanden elektrische impulsen registreerden van de controle op de bewegingen van het dier.

Zoals dit: “Het lijkt allemaal ver gezocht, maar zoals ik al eerder schreef is tijdens de Bilderberg conferentie van dit jaar door één van de aanwezigen, voormalige DARPA directeur en nu Google-vertegenwoordiger Regina Duncan, gesproken over een ontwikkelde microchip die zich in de maag nestelt door deze in te slikken. Deze chip zorgt voor een biologisch identificatie-systeem voor het bedienen van mobiele telefoons, auto’s, geldautomaten, openen van deuren, etc. Deze chip is inmiddels goedgekeurd. Daarnaast waren er deelnemers aanwezig zoals Google voorzitter Erich Schmidt en Demis Hassabis, Vice President of Engineering voor Google DeepMind, aldus the Guardian. Als je hieraan meedoet, en er zijn van die gladiolen die zich nu al vrijwillig laten chippen, ben je volledige remote- en mindcontrolled robot van de elite.”

En ook dit:Onlangs zagen we DARPA  nog voorbijkomen in een uitzending van RT, omdat ze een methode hebben ontwikkeld om het zenuwstelsel van militairen op afstand te kunnen bedienen. In latere instantie kan dat systeem ook voor andere doelgroepen dienen onder de bevolking, hebben ze bedacht.

Op dit artikel kreeg GN een aantal wisselende commentaren , één lezer schreef bijv “Lang geleden dat ik zo’n hoop schijt heb gelezen.. Ga eens naar de dokter”

Bron: MailOnline

Uncategorized