Machtigen der aarde zijn niet meer dan ‘idioten met nucleair ‘speelgoed’ | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Zo lang de mensheid bestaat en al zeker zolang er aan geschiedschrijving wordt gedaan, kunnen we concluderen dat, wat wij beschaving noemen, niet meer is dan een eeuwenlange opeenstapeling van oorlogen, onderdrukking,  dood en verderf. Godsdiensten en religies zijn niet gebruikt om de mensheid tot verlichting en zodoende naar een hoger bewustzijn te brengen, maar wel om de mens allerlei beperkende regels en onderdrukkende maatregelen op te leggen. Alle landen en naties die in de loop der eeuwen ontstaan zijn werden door hun  leiders opgezadeld met grondwettelijke regels en duizenden beperkende bepalingen die voorschreven wat mocht maar vooral, wat niet mocht.

Intussen is de aarde sinds het begin van onze jaartelling bezig aan haar 2017e rondje om de zon en is datgene wat  beschaving wordt wordt genoemd ontaard in een vernietigingscircus die zijn weerga niet kent en voor zover wij terug kunnen kijken in de geschiedenis, nog niet is voorgekomen.

Zo gaf de de NAVO  vorig jaar ongeveer 1.000 miljard dollar uit aan haar legers en vernietigingswapens en zijn de totale oorlogsuitgaven vorig jaar wereldwijd opgelopen tot méér dan 1.750 miljard dollar.

Politici en Centrale bankiers: Een duivels Pact

Deze uitgaven zouden niet mogelijk mogelijk zijn zonder de bereidwilligheid van de, overigens  criminele particuliere centrale bankiers, die maar al te graag staan te popelen om overheden triljoenen dollars te lenen die zij met toestemming van dezelfde overheden uit het niets tevoorschijn mogen toveren.Dezelfde bankiers hebben enorme financiële belangen in de wapenindustrie en wakkeren overal ter wereld conflicten aan met als uiteindelijke doelstelling een Derde Wereld Oorlog om in de  chaos die daaruit ontstaat één wereldregering te kunnen vormen die moet gaan dansen naar de pijpen van de bankiers

Hieronder een video waarin een Saoedi-Arabische politieke analist aan RT’s Arab network zegt dat het Saoedi-Arabische ‘koningshuis’ de beschikking heeft over lange afstand raketten met nucleaire wapens die eventueel gebruikt zullen worden om Iran aan te vallen.

Uncategorized