Trump versus de Fed | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De koploper in de race naar het Amerikaanse presidentschap, Donald  Trump, pleit voor een diepgaand onderzoek naar het functioneren van de “Federal Reserve”, de centrale bank van de Verenigde Staten die in handen is van particuliere eigenaars, zoals o.a de familie Rothschild en Rockefeller.

Trump zei dat het enorm belangrijk is om de Federal Reserve te controleren en wees zijn belangrijkste rivaal, Ted Cruz, er fijntjes op dat dat deze een belangrijke stemming had overgeslagen over een wetsvoorstel van Rand Paul in januari, die dit onderzoek mogelijk had moeten maken.

Tijdens een uitzending van de Alex Jones show vrijdag werd Trump insider Roger Stone gevraagd of Trump zou oproepen voor een onderzoek naar de Fed, en Stone zei dat hij dacht van wel, maar dat hij de boodschap aan de Trump campagne zou doorgeven.

“Hij is absoluut geen fan van de Fed en jaagt de centrale bankiers schrik aan; hij is de schrik van de  Washington / Wall Street / D.C. consultant / lobbyist klasse. “

“Hij heeft een diep wantrouwen naar de Fed en is hier zeer openhartig over en ik vermoed dat je met Trump zeker een onderzoek naar de Fed krijgt.”

Het blijkt nu  Trumps wil om dat te doen door op te roepen voor  meer transparantie op de monetaire beleidsvorming van de Fed, die hard nodig is als gevolg van het vermogen van de centrale bank om bubbels te creëren en depressies in te luiden  door eindeloze geldcreatie bekend als “quantitative easing” dat alleen maar leidt alleen tot massale inflatie en de uiteindelijke vernietiging van de dollar.

Met andere woorden; terwijl Bernie Sanders klaagt over de “rijken die de economie ” vernietigen,  is het in werkelijkheid de Federal Reserve die dit doet en heeft Trump nu de aanval op de  Fed  (lees: Rothschild en Rockefeller) ingezet.

Het succesvol omkeren van de Fed’s macht moet nog worden gerealiseerd, ondanks eerdere dappere pogingen door zowel Senator Rand  Paul als zijn vader Ron Paul. En Trump doet wat Bernie Sanders niet zal doen.

Ondanks dat de socialist beweert dat hij tegen de banken is, torpedeerde hij in 2010 een wetsvoorstel  van Ron Paul  die het mogelijk moest maken dat er een onderzoek naar de Fed zou komen.

Hetzelfde geldt voor Ted Cruz, zijn bekende nauwe banden met Goldman Sachs onthulden waarom hij verstek liet gaan bij de voorlaatste stemming over het onderzoek. Uiteindelijk heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en heeft hij onder druk ja gezegd bij de laatste stemmingsronde.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized