De duistere krachten achter de ‘New World Order’ | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De schaduwkrachten achter de ‘New World Order’ volgen een agenda van hele kleine stapjes, richting totale controle over de mensheid en haar middelen, naar volledige en definitieve slavernij.

Door die kleine stapjes blijft de massa relatief onbewust van het feit dat hun vrijheden geleidelijk worden weggenomen, terwijl de tentakels van de ‘New World Order’ octopus gestaag groeien.

Ergens in de buurt van de top van de piramide orkestreert een uiterst elitaire organisatie alle belangrijke gebeurtenissen in de wereld. Deze top bestaat uit de  13 meest invloedrijke families op aarde.

Een steeds groter aantal mensen wordt, of is zich er langzamerhand van bewust wust dat 99% van de bevolking van de aarde wordt bestuurd door een piepkleine “elite” van nog geen 1%.

Niemand op aarde kan zich aanmelden voor lidmaatschap van dit kliekje elitaire. Naar hun mening, hebben zij het recht om te heersen over de rest van ons, omdat ze de directe afstammelingen van de oude ‘goden’ zijn en beschouwen zichzelf als ‘koninklijk’. Deze families zijn;

Rothschild (Bauer)
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Habsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

De Rothschild-dynastie is zonder twijfel de meest krachtige, zichtbare bloedlijn op aarde en hun geschatte rijkdommen bedragen rond de $ 500, zo niet enkele duizende triljoenen!

De belangrijkste instituten die hard aan het werk zijn om de NWO te installeren en ons ras tot slaaf te maken, zijn;

  1. The City of London (Financiën, onder controle van de Rothschilds) – GEEN deel uitmakend van Engeland
  2. The US Federal Reserve (Financiën – privébank, eigendom van de Rothschilds) – Geen deel uitmakend van de VS.
  3. The Vatican City (indoctrinatie, misleiding en griezelige tactieken) – GEEN deel uitmakend van Italië.
  4. Washington D.C. (leger, gedachtenprogrammering, hersenspoelen en depopulatie)   GEEN deel uitmakend van de VS

Alle bovengenoemde instituties functioneren als individuele staten, en ze opereren onder hun eigen wetten, vandaar dat er geen rechtbank ter wereld is die hen kan aanklagen.

De veelheid aan Geheime Genootschappen die vandaag de dag bestaan, opereren als onderdelen van een mega-corporatie, die eigendom is van de Raad van de 13 families.

Ook al worden ze enorm beloond voor hun werk, de leden van deze Geheime Genootschappen zijn geen lid van de ‘elite-bloedlijnen’, ze weten niet wie hun ‘meesters’ zijn en ze hebben geen idee wat de echte agenda inhoudt.

De hersenspoeling

Een ander massa-slavernij middel dat ze tegen ons gebruiken, is het zogeheten educatie-systeem. Scholen zijn niet langerr wat ze ooit waren en kinderen leren om zich te ‘herinneren’ zonder na te denken en moeten alles aannemen zonder vragen te stellen. In feite is dit opgerichte educatiesysteem extreem duur om het in stand te houden en verouderd in het tijdperk van het internet.

“Waarom verouderd?’ zou je kunnen vragen. Omdat het internet ons vrije toegang geeft tot bijna onuitputtelijke hoeveelheden informatie.

Dus waarom betalen we nog steeds grote hoeveelheden geld voor overheids-educatie? Omdat de wereld-elite onze kinderen eenheidsworst leren en te leren denken ‘binnen de box’.

Wat kunnen we hieraan doen?

Het vertrouwen van de mensheid is momenteel uit balans, terwijl de controle van de NWO-octopus zich verspreidt. Aan de ene kant zijn we zeer dichtbij onze totale slavernij, terwijl we aan de andere kant hun machtspiramide zeer gemakkelijk tot de grond kunnen afbreken, simpelweg door ons te verenigen tegen hun misleiding door een vredige revolutie vanuit onze geest, hart en ziel.

Ik heb mezelf jaren afgevraagd wat hun grootste wapen is voor de slavernij. Is het de verarming van het onderwijs, in combinatie met constante indoctrinatie? Is het de angst die van generatie op generatie is overgegaan door religie? Is het de angst om gestraft te worden (gevangenisstraf of vermoord te worden) door het systeem, of is het de onzichtbare slavernij via het monetaire systeem?  In mijn opinie heeft de combinatie van bovenstaande een enorme impact gehad op onze samenleving en de manier hoe we denken, maar hun grootste wapen is het feit dat ze de handen hebben weten te leggen op het financiële systeem!

Geldslaven

Het financiële systeem heeft in het geheim de mens tot slaaf gemaakt en nu worden we gebruikt als geldslaven. We werken iedere dag van 9 tot 5 in vervelende en deprimerende omgevingen, en worden niet meer gestimuleerd door iets creatiefs of constructiefs. In de meeste gevallen is de motivatie om te gaan werken, alleen maar de volgende uitbetaling. En het maakt niet uit hoe hard we werken, we hebben nooit genoeg geld.

Heb je je ooit afgevraagd waarom mega-corporaties (die miljarden dollars verdienen aan winst elk jaar) tientallen miljoenen betalen aan CEO’s en een zo minimaal mogelijke vergoeding aan de rest van de medewerkers? Dit is zeer zorgvuldig ontwikkeld, omdat een persoon die continu op de grens leeft van zijn kunnen, nooit tijd heeft om zich te ontwikkelen, zelfstudie te doen, introspectie en –eventueel- een spiritueel ontwaken.

Is dit niet ons hoofddoel in het leven op aarde?  Om een spiritueel wezen te worden (en met spiritueel bedoel ik niet ‘religieus’) en de incarnatie-cyclus af te ronden?

“Ze” hebben geen slimme mensen nodig, die in staat zijn tot kritisch denken en spirituele doelen nastreven. Nee, dat soort mensen zijn gevaarlijk voor de gevestigde orde.

“Ze” willen alleen gewillige “robots,” net intelligent genoeg om de machines te kunnen bedienen en het systeem draaiende te houden, maar dom genoeg om nooit vragen te stellen.

Geld is het oog van de “duivel”

Alle grote problemen in de wereld hebben hun wortels liggen in de financiële plaag: oorlogen zijn winstgevend, ziekten zijn winstgevend, het plunderen van de aarde is winstgevend, menselijke slavernij en onmenselijke arbeidsvoorwaarden zijn winstgevend.

Onze leiders zijn volledig corrupt waar het geld betreft, en de collectieve missie van de mens op aarde is gekaapt door het geld.

Dus waarom hebben we het financiële systeem nodig, in de eerste plaats? Eigenlijk hebben we het niet nodig (tenminste, niet meer). De planeet zelf berekent ons geen cent voor het gebruik van natuurlijke bronnen en we hebben de technologie om deze te ontginnen zonder één dag fysiek te hoeven werken.

De oplossing

Nog meer ‘to the point’: er zijn briljante geesten overal die discussiëren over een concept van een op bronnen-gebaseerde economie sinds tientallen jaren. Een voorbeeld daarvan is Jacque Fresco, een briljante industriële ontwerper en sociale wetenschapper, die het grootste deel van zijn leven heeft besteed aan het ontwerpen van de toekomst.

De steden zoals Mr.. Jacque Fresco zich heeft voorgesteld, zullen gebouwd zijn door autonome constructie-robots en zullen eco-vriendelijk zijn en zelfvoorzienend, aardbeving- en vuurproef. Zie meer hierover hier.

Andere mensen hebben het al over het transition plan in de richting van de economie in de toekomst, waar geld niet langer nodig is en alle individuen zullen de beste condities krijgen voor het bereiken van hun hoogste potentieel – allemaal ten bate van de mensheid in het geheel.

Dus, mijn vraag is: zijn we klaar om de toekomst te omarmen en te ontsnappen aan de ‘elite’ in een wereld zonder geld, of gaan we de New World Order toestaan om het over te nemen?

Bron: PrepareForChange.net

Uncategorized