Rechter oordeelt vader zijn dochter te behandelen als jongen | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Geconfronteerd met ouders die totaal vervreemd zijn van elkaar door de wens van hun dochter om een jongen te zijn, heeft een Brits-Colombiaanse rechter besloten om het 11-jarige kind onder voogdijschap  te plaatsen om haar belangen te beschermen.

De vader wil niet alleen dat zijn dochter staakt met het gebruik van hormoonblokkers, maar ook om contact te hebben met transgender activisten of transgendervriendelijke therapeuten.

Hoewel de zaak gaat over de vraag of het 11-jarige meisje wel goed geïnformeerd is is om toestemming te geven een dergelijke  ingrijpende medische behandeling te ondergaan, die bedoeld is om het begin van de vrouwelijke pubertijd te vertragen, blijkt de rechter reeds toegegeven te hebben aan de wens van het favoriete geslacht van het meisje door het toekennen van haar mannelijke initialen “J.K” en het aanvaarden van haar mannelijke zelf-identificatie.

In zijn uitspraak verklaarde Mr. Justice Ronald Skolrood dat deze zaak echt gaat over J.K. en zijn rol bij het bepalen van zijn eigen toekomst. “Naar mijn mening kunnen zaken als deze niet goed worden beschouwd zonder J.K.’s directe participatie.”

Volgens de moeder, aangeduid als “A.H.”, heeft haar dochter al heel vroeg extreem mannelijke trekken vertoond, maar de kwestie escaleerde vorig jaar toen zij haar eerste BH had moeten krijgen. A.H. kreeg psychologische hulp voor haar dochter, waarna haar dochter de wens uitte om de hormoonblokker “Lupron” te willen gaan gebruiken.

Bron: LifesiteNews.com

Uncategorized