Wat is er met Europa gebeurd? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

In de loop van 25 jaar ben ik helemaal gratis en voor niets getuige geweest van een verschuiving in de berichtgeving van de media van enigszins onafhankelijke en gediversifieerde publicisten,  naar één Europese Media die absoluut identiek is aan elkaar qua uniformiteit en inhoud.

Het zijn alléén de naam en taal die verschillen. Het Maakt niet uit welke taal ik lees  (Engels, Nederlands, Roemeens, Frans, Italiaans, …) het is bijna dezelfde tekst, zeer slecht vertaald uit een, waarschijnlijk, algemene bron. Naar mijn mening is “Le Monde Diplomatique” uit Frankrijk nog de enige “vrije” krant in het Westen!

Informatie-terrorisme

De mainstream media in Europa is een Orwelliaanse versie van imperialistisch- informatie- terrorisme  in een absoluut monotone monoloog van een schizofrene samenleving.

Één Nederlandse correspondent zei de waarheid, maar ik zou hier aan toe willen voegen dat mijn ervaring is, dat héél veel  Nederlanders (waarschijnlijk zelfs de meerderheid) het niet eens zijn met de Nederlandse regering en het Europese Parlement die slechts ‘repeteermachines’ zijn om te herhalen wat de USA en Brussel te zeggen heeft!

De manipulatie, hersenspoeling en de dictatuur  van “politieke correctheid”, plus het gegeven dat de politici het sowieso altijd  ‘beter weten’, laat een perfect beeld zien van onze corrupte politieke heersende klasse.Het is soms zelfs erger dan in de tijd van Stalin, of Mao’s ‘culturele revolutie’.

Het is een ‘ondemocratische’ westerse ‘culturele revolutie ter bevordering van ‘Zijne Koninklijke Hoogheid’ De Leugen.

Wat betreft de anti Russische propaganda heeft de waanzin inmiddels het oneindige bereikt. Zelfs Shakespeare / Dostojevski / Kafka en Cervantes hadden waarschijnlijk  geen woorden kunnen vinden om deze waanzin te verklaren.

Voor mij als arts is het glashelder dat alle politici in het Westen echt psycho-sociopaten zijn. Geen twijfel mogelijk! Ik kan dit rustig zeggen want ik heb 38 jaar aan de andere kant van het ‘ijzeren gordijn’ gewoond. Ik weet precies hoe het was in ongeveer alle voormalige communistische socialistische systemen, maar moet nu pijnlijk constateren dat ik de huidige westerse ‘democratie’ (voor zover deze nog bestaat) het slechtst vind van al.

Een boze en bezorgde Europeaan.

Uncategorized