WTF ?? FEMA camps nu ook in Nederland! | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

FEMA kampen zijn gevestigd door heel Amerika, Canada en Alaska. FEMA wordt wel gezien als het machtigste bestuurssysteem van Amerika. Sommigen noemen het wel “het geheime bestuur” van Amerika. Er zijn inmiddels in opdracht van FEMA meer dan 800 detentiekampen gebouwd en ingericht. Verschillende bronnen melden dat de “Elite” hier de vijanden van de staat wil opsluiten. In een publicatie onder de titel “Camps for Citizens” vertelt de auteur Jonathan Turley dat de voormalige Amerikaanse minister van Justitie John Ashcroft destijds een plan heeft opgesteld dat de mogelijkheid biedt, toekomstige tegenstanders van de staat zonder vorm van proces op te sluiten en hen hun burgerrechten te ontnemen.


http://www.franklinterhorst.nl/FEMA%2…

*FEMA kampen komen/zijn ook in nederland. Zonder dat wij het echt doorhebben, wordt ook in Europa gewerkt aan het uitrollen van de NAZI agenda. Zoals al een keer omschreven is Europa mede opgericht door oud NAZI’s en kunnen we bijvoorbeeld niet ontkennen dat wijlen prins Bernhard – initiator van de Bilderberggroep – ook NAZI roots heeft. Hij werkte bijvoorbeeld voor IG-Farben; het bedrijf dat Zyklon-B leverde aan de NAZI’s maar ook mede financier van de oorlogsmachine van Adolf Hitler was…
http://stopdebankiers.eu/zijn-er-ook-……/ *Link met waar de fema kamps zitten…

https://pineut.wordpress.com/tag/fema/

”Niks geen Zaanbajes meer, of Pi2 (van Penitentiaire inrichting) maar vanaf nu heet de gevangenis op bedrijventerrein HoogTij) Justitieel Complex Zaanstad, of kortweg JC Zaanstad.”

http://deorkaan.nl/proefzitten-in-jus…

” DJI als werkgever DJI biedt een boeiende en veelzijdige werkomgeving. In onze inrichtingen leven mensen tijdelijk buiten de maatschappij. De inrichtingen dragen daarom zorg voor veel facetten uit het dagelijks leven. DJI biedt dan ook werk aan mensen met uiteenlopende beroepen. Vanuit bijna elke opleiding kun je doorstromen naar een beroep bij DJI. En als je bij DJI aan de slag gaat weet je zeker dat geen dag hetzelfde wordt. Medewerkers van DJI kiezen vaak bewust voor de justitiële omgeving, omdat zij de maatschappij willen beveiligen tegen mensen die een bedreiging vormen, terwijl zij ze ook zover probeert te krijgen dat ze zich anders gaan gedragen. Kortom, werken bij DJI is niet voor iedereen weggelegd.”

https://www.dji.nl/organisatie/werken…

Bron: Facebook.com

Uncategorized