De Mens: “Het meest destructieve wezen op aarde” | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Volgens het Wereld Natuur Fonds leven er in de hele wereld nog maar 3.890 tijgers.

Als gevolg van het almaar uitbreidende kapitalisme wordt het milieu op steeds grotere schaal blijvend vernietigd ten behoeve van winst op korte termijn en zijn de leefgebieden van tijgers in rap tempo aan het verdwijnen.

De vernietiging van hun leefgebieden,  samen met de jacht of stroperij door degenen die het ‘stoer’ of ‘mannelijk’ vinden om zo’n prachtig dier te doden, leidt tot een snelle uitroeiing van dit mooie en bewonderenswaardige wezen. Binnenkort zullen tijgers enkel nog bestaan als tentoonstellingsobjecten  in dierentuinen.

Hetzelfde gebeurt er met leeuwen, cheeta’s, luipaarden, neushoorns, olifanten, bobcats, wolven, beren, vogels, vlinders, bijen, .. afijn noem maar op.

Superrijke Satanische clubjes maken de dienst uit

We zijn getuige van een catastrofale onverantwoordelijkheid van een deel van de mensheid, een satanisch-vervloekte vorm van leven dat niet thuishoort  op onze prachtige planeet Aarde.

Dit vervloekte deel van de mensheid is  zelfs bereid om  een nucleaire oorlog te beginnen die alle leefgebieden van de aarde totaal zal vernietigen.

Als Nederlanders moeten wij ons goed realiseren dat onze regering Rutte het beleid dat deze superrijke satanische clubjes voeren, openlijk steunt door deelname aan hun provocerende militaire acties aan de Russische grens die rechtstreeks tot een nucleaire oorlog kunnen leiden.

De nationale volksvertegenwoordigers van de afzonderlijke Europese lidstaten hebben geen flauw benul van wat er allemaal speelt en wordt bekokstoofd tijdens geheime bijeenkomsten, zoals bijv de Bilderberg conferenties, waar zowel over militaire als financiële en milieu-technische zaken wordt beslist.

Wij als Nederlands volk zouden beter moeten weten en de stompzinnige regering Rutte aan de kaak stellen door hun mailservers te laten bezwijken onder onze massale protesten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Uncategorized