Top tien wanprestaties van Hillary Clinton | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Heb je je ooit afgevraagd wat de belangrijkste ‘wapenfeiten’ zijn van Hillary Clinton tijdens haar decennialange carrière in overheidsdienst?

Hieronder een lijst  van enkele van haar grootste ‘successen’ in dienst van de overheid

  1. Het voorkomen van een aanklacht voor het delen van geheime informatie op haar privé email server, inclusief een lijst van undercover agenten die waarschijnlijk werden gedood nadat hun identiteit werd gecompromitteerd .
  2. Ze wordt beschermd door de mainstream media die Donald Trump aanvalt voor ‘controverses’die mierenhopen zijn in vergelijking met de bergketen van haar schandalen.
  3. Ze wordt niet ondervraagd door de mainstream media over haar slechte gezondheid en hoestbuien.
  4. Ze heeft voorkomen aangeklaagd te worden voor haar rol in Benghazi, die rechtstreeks heeft geleid tot de dood van vier Amerikanen, waaronder de VS ambassadeur.
  5. Ze heeft bijna een jaar lang geen persconferentie gegeven en vragen van verslaggevers onbeantwoord gelaten.
  6. Ze heeft ronduit de nominatie gestolen van Bernie Sanders, de meest populaire Democraat in de race, die meer invloed had dan president Obama.
  7. Ze is nooit nooit verantwoordelijk gesteld voor het terroriseren van de vrouwen die seksueel misbruikt werden door Bill Clinton.
  8. Ze heeft voorkomen aangeklaagd te worden voor het overtreden van de Freedom of Information Act door het gebruik van een eigen email server.
  9. Ze is zelden of nooit bekritiseerd door de mainstream media voor haar leugens en onethisch gedrag.
  10. Ze transformeerde haar mislukte wetscarrière in een politieke carrière door te trouwen met Bill Clinton, die haar naamsbekendheid en connecties gaf.

Bron: InfoWars

Bewaren

Bewaren

Uncategorized