De gruwelijke waarheid achter Hillary en Bill Clinton | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De informatie is zo schokkend, dat het nauwelijks te bevatten is.

De beerput rondom de Clinton’s is momenteel met de dag verder aan het openbarsten. De informatie is zo schokkend, dat het nauwelijks te bevatten is. De eerste grote scheur ontstond in september met de ontdekking dat de Clinton Foundation rechtstreeks het onderwerp was in de grootste fraudezaak uit de geschiedenis. Het lijkt om een bedrag te gaan van ongeveer 100 miljard dollar. Vrijwel al het geld wat uit liefdadigheidsacties bij elkaar is gebracht, is rechtstreeks in de kas van de Clinton Foundation beland en dus nooit bij de slachtoffers aangekomen. Slechts 5,7% ging daadwerkelijk naar goede doelen en de rest verdween in salarissen, werknemersvoordelen, fondsenwerving en “ander kosten”. Zo blijkt Haïti na de zware aardbeving van 2010 zo goed als geen financiële hulp te hebben ontvangen.

Wat al eerder speelde en volledig door de Main Stream Media is genegeerd is de gigantische stemfraude die door het Clintonkamp is gepleegd waardoor Bernie Sanders, de eigenlijke winnaar, als verliezer uit de bus kwam. Op 4 november jl. werd duidelijk dat de verkiezingsuitslag van aanstaande dinsdag al bekend is, voordat deze zelfs heeft plaatsgevonden en dat Trump gaat verliezen. De uitslag kwam rechtstreeks uit de Word Now Media server die FOX, CBS en anderen zullen gebruiken.

De gehackte WikiLeaks mails lijken nu eindelijk vruchten af te werpen nu James Comey, hoofd van de FBI, onder druk van zijn eigen team, afgelopen week het onderzoek naar Hillary’s criminele activiteiten, heeft hervat nadat duidelijk werd dat er zulke duidelijke bewijzen aan het licht zijn gekomen, dat de Clinton’s rechtstreeks verbonden zijn met internationale kinderhandel en pedofiele netwerken. De bewijzen zijn afkomstig uit de laptop van Anthony Weiner, de echtgenoot van Huma Abedien, de mysterieuze rechterhand van Hillary van de afgelopen 20jaar, die mocht Hillary winnen, haar hoogste stafmedewerkster lijkt te gaan worden.

Hillary noemt Huma Abedien regelmatig haar tweede dochter. Huma Abedien is geboren in de Verenigde Staten maar op 2jarige leeftijd met haar familie terug verhuisd naar Saoedi-Arabië, waar ze tot haar 18de heeft gewoond en opgroeide in een zeer fundamentalistische conservatieve atmosfeer. Op 20jarige leeftijd kwam ze in dienst bij Hillary en heeft ze zich heeft zich met toestemming weten te infiltreren in de hoogste kringen van de Politieke maffia in Washington, terwijl haar moeder hoofdredactrice is van de radicale Moslim krant Journal of Muslim Minority Affairs. Deze radicale Moslims staan er om bekend dat ze voorstander zijn van het besnijden van vrouwen, het onderwerpen van vrouwen als tweederangs burgers zonder burgerrechten en de doodstraf opnieuw wil invoeren voor mensen die uit de Islam willen stappen.
Deze krant deelt het zakelijke pand op 46 Goodge Street in Londen, met de terroristen steunende Muslim World League en een kinder- organisatie genaamd de World Arab Muslim Youth Association (WAMY). Uit een State Department memo uit 2009 blijkt dat in deze periode het departement van Buitenlandse zaken met Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken en Huma Abedin als haar top assistent, onderhandelingen aan het voeren was met Saoedi-Arabië, over het stoppen van de financiering aan de terroristische Moslim World Liga, terwijl op hetzelfde moment het “Abedin familiebedrijf” opereerde vanuit hetzelfde kantoor in Londen. De verbinding met de terreur financiering wordt ook vermeld in de beruchte “ontbrekende 28 pagina’s” van een rapport van de 9/11 commissie. Huma Abedien had directe toegang tot gerubriceerde nationale veiligheid informatie, die is opgeslagen op Hillary’s onbeveiligde mailserver. In april dit jaar had ze de FBI nog laten weten, in het geheel niet op de hoogte te zijn geweest van deze mailserver, terwijl nu bewijs naar boven komt, dat zij degene is geweest die opdracht heeft gegeven deze server te bouwen. Op 11september 2001 stond ze op zowel de loonlijst van Hillary als wel op die van haar familiebedrijf dat o.a. Al Qaida en ISIS financiert.

Lees verder op De Vrije Media

Bewaren

Uncategorized