Promo: Interview met David Icke | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

RAI Amsterdam

Onlangs hebben we David Icke geïnterviewd, toen hij in november  tijdens zijn World Wide Wake Up-tour in Nederland was voor een lezing van tien uur lang in de Rai in Amsterdam.

David Icke begon ooit als voetballer, werkte later als krantenjournalist, radiojournalist en TV-journalist voor de BBC en werd de woordvoerder van de Britse Green Party, totdat hij wakker werd en zag wat er in de wereld gebeurt met de banken, de schaduwregering, het milieu en met de mensheid. Hij voelde sterk dat hij een taak had om de mensheid hierover te informeren. Hij schreef zo’n 20 boeken en geeft al jaren lezingen over de hele wereld.

We vroegen hem hoe men wakker en bewust kan worden, hoe we moeten omgaan met de zeer lastige informatie die ons altijd is onthouden en waar we onze innerlijke leiding moeten vinden, zodat we zelf in staat gaan zijn om informatie te onderscheiden van desinformatie. Maar vooral hoe we de leiding over ons eigen leven weer kunnen terugnemen.

Binnenkort zie je dit hele interview bij De Vrije Media als eerste van de vele interviews en projecten die we produceren. Uiteraard kosten dit soort projecten geld. De leden maken het mogelijk om deze en de vele producties die nog zullen volgen te financieren. Ben je al lid?  Dan kun je de interviews op deze site bekijken. Ben je nog geen lid? Steun De Vrije Media dan door lid te worden. We maken geen onderscheid tussen leden en niet-leden. Alles is voor iedereen toegankelijk. Aan niet-leden vragen we een vergoeding per view. Voor dit interview is dat slechts € 1.

De Vrije Media wil – gesteund door de leden-  in 2017 veel goede en betrouwbare informatie brengen door zelf op onderzoek uit te gaan, want de desinformatie en de dreiging van censuur veroorzaken steeds meer chaos. We hebben serieuze onderzoekers en journalisten nodig om met elkaar een groeiend netwerk op te bouwen dat door de leden van De Vrije Media in staat wordt gesteld om op zoek te gaan naar de waarheid achter de propaganda. Het is er de hoogste tijd voor!

(NB. Je hoeft de ondertiteling niet aan te zetten, deze is in de film gemonteerd)

Tags Amsterdam | David Icke | Rai | World Wide Wake Up-tour

Uncategorized