De macht achter het grote geld | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Soms vraag ik me af waarom ik zo hardnekkig blijf doen wat ik doe; het blijven zoeken naar de waarheid en het willen delen van deze bevindingen. Het is een fulltime job die geen geld in het laadje brengt, juist dus meer problemen veroorzaakt. Toch heb ik het gevoel dat dit vandaag de dag -eindelijk- meer vruchten gaat afwerpen in die zin, dat er meer toehoorders zijn die open staan voor een ‘ander scenario’ dan het programma wat we krijgen voorgeschoteld vanaf de geboorte.

Dat werkt ook in de hand dat er steeds meer mensen naar voren treden uit het werkveld waar dingen gebeuren die het daglicht niet verdragen, omdat ze erachter komen hoe het ‘hele spel’ in elkaar zit en daar niet meer aan mee willen doen. Zo ontmoette ik onlangs Ronald Bernard van ‘De Blije B’; de lezers van deze site hebben eerder over hem kunnen lezen en van hem kunnen horen, zie dit artikel. Ronald vertelde heel openhartig hoe hij compleet is vastgelopen omdat zijn geweten na een zeer schokkende ontwikkeling plotseling naar boven kwam drijven.  Ik vind het heel moedig van hem om zijn verhaal aan mij te vertellen en ook nog in het oog van de camera en ik hoop oprecht dat velen hem zullen volgen op weg naar een betere wereld waarin het begrip ‘fake news’ niet méér zal zijn dan een vage herinnering.

© Irma Schiffers

“Ik ben er nog en dat kan ik niet zeggen van veel van mijn ex-collega’s”, zegt ex-valutahandelaar Ronald Bernard in dit zeer openhartige interview. Hij spreekt over mensen die hun medemens en de aarde en alles wat erop leeft haten en die in staat zijn om daarom alles te vernietigen.  Ronald heeft die schimmige wereld leren kennen door, aangetrokken door de hoge inkomsten, zich in het grote geld te begeven. Hij weet daardoor wie en wat er drijft achter het grote geld en weet ook welke verschrikkelijke macht er hierdoor over mensen wordt uitgeoefend. Door zijn positie in deze ‘handel’ is Ronald Bernard in contact gekomen met deze macht achter de schermen. Hij weet daardoor uit ervaring dat mensenlevens voor deze macht niet tellen. Hij heeft ook ervaren hoe mensen zoals hij chantabel worden gemaakt en gedwongen werden om te zwijgen, door ze gedrogeerd en gemindcontrolled vreselijke dingen te laten doen zoals het ritueel offeren van kinderen, of minstens door bij zo’n satanistisch gebeuren aanwezig te zijn. Voor Ronald was dit het breekpunt. Hij brak letterlijk toen hij de uitnodiging weigerde om in Londen bij een ritueel kinderoffer aanwezig te zijn. Daarna is hij door een diep dal heengegaan en hij heeft het gered.

Pascal Roussel, eveneens een insider in de financiële wereld, beschreef in  ‘The Divine Trap’  dezelfde ervaringen als waarover Ronald Bernard spreekt in dit interview. Toen Roussel in Frankrijk een lezing over zijn boek hield, zat in het publiek een van de ex-Franse presidenten. Achteraf schreef deze man Roussel een brief, waarin hij verklaarde: “Alles wat u schrijft in uw boek, berust op waarheid”.  Dat vrijwel niemand gelooft dat het waar is, heeft te maken met dat het te erg is en ook dat hierop met veel succes het etiket ‘conspiracy’ is geplakt, waardoor je niet meer serieus wordt genomen door ‘verstandige’ mensen als je erover spreekt.

Ronald Bernard heeft zich losgemaakt van de wereld die hem bijna fataal werd en heeft van binnenuit gekozen voor menselijkheid en menswaardigheid. Onvermoeibaar zet hij zich in voor de United People Foundation, waarmee de Blije B. verbonden is. De missie van De Blije B. sluit hierop geheel aan: ‘In onze visie staat een goed beheer van al het leven centraal. De visie is gebaseerd op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, waarin een wereld van overvloed en vrede wordt beschreven. In onze missie houden wij ons bezig met het ontwikkelen en promoten van rechtvaardige innovatieve financiële producten en diensten, die uitsluitend dienstbaar zijn aan de samenleving.’ Ronald is als een mens met een bijna dood ervaring, die de hel heeft gezien en die een tweede kans heeft gekregen. Onvermoeibaar zet hij zich in voor die wereld van overvloed en vrede, wetende wat ervoor moet gebeuren om dat binnen bereik te brengen. Daarvoor is maar een devies: SAMENWERKEN, want verandering moet van onderen op komen, van bewuste mensen die op basis van vrijwilligheid en onafhankelijkheid met elkaar samenwerken aan een wereld die wij met een gerust hart aan onze kinderen kunnen nalaten.

Ad Broere, econoom

Zie hieronder het hele interview

Bron: De Vrije Media

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Uncategorized