Easy Speaker- website – Nederland – recensies – beoordelingen – forum – product kopen – product werkt niet – prijs

10
4.9 (98.78%) 98 votes

Easy speaker

Het belang van communicatie in meer dan één taal groeit sterk.

Enige tijd geleden werden mensen die in meer talen spraken nog beschouwd als uitzonderlijk, de arbeidsmarkt stond voor hen open en vaak hoefden zij geen aanvullende competenties te hebben – alles wat ze nodig hadden was kennis van de taal.

Vandaag de dag echter, wordt algemeen aangenomen dat tweetaligheid de standaard is en van veel posities worden verwacht dat er kennis is van een andere taal, meestal het Engels. Dit betreft zelfs vaak banen waarbij in theorie geen contact is met buitenlandse contacten.

Het leren van een vreemde taal is echter ook een uitstekende oefening van het geheugen en het doorbreken van communicatiebarrières in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Omdat we in Nederland doorgaans Engels op een hoog niveau spreken, kunnen we boeken lezen voordat ze in het Nederlands worden vertaald, Engels gesproken tv-series kijken, vrijuit op vakantie gaan en communiceren met de omgeving en hebben we nog vele andere mogelijkheden.

Promotie voor LING FLUENT KOOP NU!

Maar steeds vaker is zelfs ook Engels als tweede taal niet genoeg. Het kennen van meerdere talen is dan een plus.

We weten echter dat de wereld in twee delen is verdeeld. Er zijn mensen die heel snel een vreemde taal leren zonder veel moeite. Er zijn ook mensen die, ondanks vele jaren en enorme inspanning, de taal nog steeds  niet goed kunnen spreken. Deze mensen hebben vaak de hoop verloren om een nieuwe taal te leren.

Ling fluent - Prijs - waar te koop - KruidvatIn feite is het niet gek dat aanleg voor taal ook een rol speelt. Tegelijkertijd zien we de resultaten van het leren van talen bij mensen die zijn geëmigreerd. Je kunt zien dat de nieuwe realiteit hen dwingt een taal te leren en dat dit goed en snel werkt. Daarom is het gebrek aan effectiviteit bij het leren van een vreemde taal niet afhankelijk van onze individuele aanleg, maar van de context waarin we leren. Als we een saaie leermethode hanteren waarbij we grammatica uit het hoofd moeten leren, zoals op school, kunnen alleen de meest hardnekkige mensen er enig voordeel uithalen. Zelfs verschillende taalcursussen die door taalscholen worden gegeven zijn vaak volgens deze ouderwetse lesmethoden. Vaak is de aanpak wel nauwkeuriger, maar ze gebruiken nog steeds oude methoden en gebruikelijke leerschema’s.

Er zijn echter ook cursussen met een andere aanpak, meestal gebaseerd op een aantal revolutionaire methoden. Deze cursussen bieden vaak een onconventionele benadering die interessant en inspirerend is  voor de ontwikkeling. Het is echter altijd goed om na te gaan of een bepaalde cursus revolutionair moet worden genoemd. Daarom hebben we besloten om twee van de meest populaire methoden voor het leren van vreemde talen met elkaar te vergelijken. We zullen nagaan welke effectiever is en betere resultaten oplevert.

Dat is waarom we in deze review Ling Fluent en Easy Speaker met zorg zullen vergelijken.

Easy Speaker website – Nederland

Wanneer we besluiten om een vreemde taal te leren zijn we vooral geïnteresseerd in de resultaten. We willen in deze taal communiceren met minimale inspanning. Hoewel dit niet altijd mogelijk is, zijn er wel bepaalde onderwijstechnieken die dit proces vergemakkelijken. Om de vraag over effectiviteit te beantwoorden, moeten we echter weten wat de ervaringen zijn met de lesmodules Easy Speaker en Ling Fluent en hoe de lessen tot stand komen.

Dus hoe kunnen we deze twee methoden met elkaar vergelijken? We hebben de relevante informatie van de website van de producent verzameld in de onderstaande tabel. We nodigen u uit om dit door te nemen.

Easy Speaker

Ling Fluent

Structuur

 

Multimedia platform met flashcards.

 

Interactief platform met vernieuwende leerstructuur.

Gebruik

Een systeem voor het herhalen van nieuwe zinnen op basis van interactie.

Een leersysteem dat verschillende contexten van taalgebruik aanleert met interactie op verschillende niveaus.

Resultaat

Efficiënt leren van nieuwe expressies.

Het leren van woorden en uitdrukkingen op basis van de 3 niveaus van associatieopbouw (associatieve wetenschapstheorie).

Wat kan worden afgeleid uit de bovenstaande vergelijking? Allereerst lijkt het dat beide cursussen op het eerste gezicht vrijwel hetzelfde zijn en vergelijkbare resultaten garanderen. Dit is in de praktijk echter een misvatting. U zult merken dat Easy Speaker op basis van de meer traditionele methoden en het gebruik van enkel flashcards echter vrij beperkt is.

In het geval van Ling Fluent wordt er gebruik gemaakt van een wetenschappelijke methode voor het creëren van associaties en het aanmaken van extra verbindingen in het geheugen. Het resultaat is een combinatie van het leren van de woorden en zinnen op basis van drie niveaus van associatieopbouw, wat uiteraard invloed heeft op de kwaliteit en de duur van het leren van een taal en de snelheid van het hele proces. De stevige basis staat garant voor betere resultaten.

PROMOTIE

Dus uit het oogpunt van lesmethoden kunnen we concluderen dat Ling Fluent zeker beter is ten opzichte van zijn concurrent. U kunt meer over deze methode lezen op website van de fabrikant.

Easy Speaker – forum – beoordeling

Easy Speaker - forum - beoordelingWe hebben nu gekeken naar de kenmerken van de twee verschillende lesmethoden. We weten wat we kunnen verwachten bij beide cursussen. Omdat het verschil tussen de twee cursussen soms lastig te duiden is, zullen we ook kijken naar hoe gebruikers Easy Speaker en Ling Fluent beoordelen. Dit zal zeker helpen bij het bepalen welk product beter is om een vreemde taal meester te worden.

Dit is belangrijk omdat het gebruik van beide methoden zo sterk op elkaar lijken. Bij beide cursussen worden de lessen gevolgd op een platform dat beschikbaar is in verschillende browsers en op verschillende apparaten. Dit betekent dat het aankomt op inloggen en het uitvoeren van oefeningen die op het platform worden voorgesteld. Op dit vlak is er dus niet zo veel verschil en daarom zijn de gebruikersverklaringen juist zo belangrijk. We hebben hieronder enkele van dit soort beoordelingen geciteerd.

  • Mark, 28 jaar

et een nieuwe lesmethode voor het leren van een vreemde taal en dat het er heel interessant uitzag.Omdat ik altijd al een probl‘’Ik kwam ​​Easy Speaker tegen door een vriend van mij. Hij vertelde me dat hij was begonnen met een nieuwe lesmethode voor het leren van een vreemde taal en dat het er heel interessant uitzag.

Omdat ik altijd al een probleem heb gehad met het leren van nieuwe talen, besloot ik het een kans te geven. Ik ben redelijk tevreden met de beslissing en heb zeker ook wel vooruitgang geboekt, alhoewel niet zoveel als ik had gehoopt op basis van de beschrijvingen.’’

  • Carol, 34 jaar

‘’Toen ik aan een nieuwe baan begon besloot ik ook mijn taalvaardigheid te verbeteren omdat dit nodig was voor deze nieuwe functie. Om hier snel aan te werken besloot ik voor Easy Speaker te gaan. De beloofde resultaten die ik in twee weken kon behalen volgens de fabrikant overtuigden mij vooral.

Ik werkte twee weken een paar uur per dag aan de taal, maar helaas is het nog niet heel veel opgeschoten. Ik raad deze cursus daarom ook niet aan.’’

Promotie voor LING FLUENT KOOP NU!

  • Michael, 42 jaar

’Ik had het geluk dat ik dankzij mijn vrienden zowel de Ling Fluent als de Easy Speaker methode kon uitproberen. Als ik deze twee methodes zou moeten vergelijken, zou ik zeker aanraden om voor Ling Fl‘’Ik had het geluk dat ik dankzij mijn vrienden zowel de Ling Fluent als de Easy Speaker methode kon uitproberen. Als ik deze twee methodes zou moeten vergelijken, zou ik zeker aanraden om voor Ling Fluent te gaan.

Ik kreeg veel zelfvertrouwen in het gebruik van een vreemde taal dankzij de methode,  en de laatste, hoewel interessant, heeft mij toch niet helemaal kunnen overtuigen ‘’

  • Agnes, 25 jaar

‘’Voor het leren van een vreemde taal is Ling Fluent een uitstekende optie. Ik heb eerder Easy Speech geprobeerd, maar ik heb deze oplossing verwijderd omdat deze niet echt effectief was. Ik geef de voorkeur om te investeren in iets dat werkt en ik vind het jammer dat ik mijn geld eerder heb weggegooid.

Gelukkig leerde ik met Ling Fluent de taal wel, wat de pijn van het eerder weggegooide geld verzachte.’’

wat blijkt uit bovenstaande beoordelingen? Allereerst is het de moeite waard aandacht te schenken aan het feit dat de Easy Speaker methode niet erg populair is en dat geen van de gebruikers deze cursus aabeveelt. Gebruikers merken wel vooruitgang, maar niet zoals de producent het beschrijft, en zeker langzamer, vergelijkbaar dus met de meer traditionele methoden van het leren van talen.

Gelukkig is er een alternatief in de vorm van Ling Fluent, dat op zijn beurt niet alleen door gebruikers wordt aanbevolen, maar ook vaak wordt voorgesteld als vervanging van Easy Speaker.

Het is dus beslist de moeite waard om hier meer over te lezen op de website van de fabrikant.

Easy Speaker waar te koop - prijsEasy Speaker waar te koop – prijs

Laten we nu kijken waar we de methoden kunnen aanschaffen. Meestal denken we bij het kopen van een taalcursus aan leveranciers als Ceneo of Allegro. Dit zal niemand verbazen omdat dit voor dergelijke producten de populairste leveranciers zijn. Helaas is het echter makkelijk om via dit soort portalen een ​​neppe toegangscode aan te schaffen.

Daarom, door de beslissing van de fabrikanten, koopt u Easy speaker en Ling Fluent niet bij Ceneo of Allegro. We denken dat de fabrikanten hier een goed besluit in hebben genomen.

Dus voor zowel Ling Fluent als Easy speaker is het aan te raden om de methode alleen aan te schaffen via de officiele website. In beide gevallen zijn er specifieke verkoopplatforms die gemakkelijke toegang tot het product mogelijk maken. Omdat we echter weten dat Easy Speaker minder goed beoordeeld wordt, zullen we ons verder richten op Ling Fluent.

PROMOTIE

De aanschaf van deze cursus kan via website van de fabrikant.

U vindt er een eenvoudig winkelportaal dat niet alleen het product zelf en de gebruikte methode beschrijft, maar u ook gemakkelijk toegang geeft tot het lesplatform. Het aankoopproces zelf is vrij intuïtief en zou voor niemand een probleem moeten zijn. Op de website is er een tijdelijke actie waardoor de methode nu tegen een hoge korting aangeschaft kan worden.

Promotie voor LING FLUENT KOOP NU!

Easy Speaker kopen – geen behaald succes

We weten nu dat u Easy Speaker kunt kopen en dat de methode niet het gewenste succes heeft. Onze beoordeling laat zien dat Ling Fluent effectiever is. Dus in plaats van spijt te hebben van de aankoop van Easy Speaker, is het beter om Gelijk Ling Fluent aan te schaffen.

Samenvatting

Easy Speaker kopen – geen behaald succesUit de bovenstaande beoordeling is een zeer helder beeld van de twee methoden naar voren gekomen. We hebben zowel Easy Speaker als Ling Fluent geanalyseerd, waarbij we hebben gekeken naar hun ontwerp, methode en de recensies van de gebruikers.

Op deze manier hebben we een uitgebreid beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden van beide platforms. Er kwam echter maar één winnaar uit dit korte duel.

Het is duidelijk dat dit Ling Fluent is, wat door gebruikers wordt aanbevolen en bovendien veel effectiever schijnt te zijn om een vreemde taal te leren.

Toegang tot Ling Fluent kan alleen via de website van de fabrikant.

U kunt op een eenvoudige manier de module aanschaffen op het platform. Daarnaast wordt er een speciale promotiecampagne georganiseerd, waardoor de cursus met een aanzienlijke korting gekocht kan worden. Het is de moeite waard om hier gebruik van te maken omdat er op deze manier flink bespaard kan worden.

ELEKTRONISCH
DELEN

10 REACTIES

  1. Het punt is dat de flashcards die in de Easy Speaker worden gebruikt goed zijn, maar dat het principe hetzelfde is als een gemiddelde leerboek. Ling Fluent is op zijn beurt een zeer interactief platform waarop leren echt een plezier is 🙂

  2. Wat leuk is, is vooral dat je de taal leert kennen uit verschillende perspectieven en situaties, door geluid- en beeld te memoriseren 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here