Erectiestoornissenvan 

0

De erectiele dysfunctie is het onvermogen om en het verkrijgen / of onderhouden van een ‘ erectie voldoende, zelfs in de aanwezigheid van een goede seksueel verlangen.

Vrij veel voorkomend probleem bij mannen ouder dan 40 jaar, kunnen erectiestoornissen worden veroorzaakt door: bijzondere fysieke omstandigheden (bv, diabetes, atherosclerose , multiple sclerose , etc.), het nemen van bepaalde medicijnen (zoals diuretica , antipsychotica , corticosteroïden , cytotoxische geneesmiddelen etc.), psychologische problemen (bijvoorbeeld, depressie , angst , enz.) en andere oorzaken (bijvoorbeeld alcoholmisbruik , drugsgebruik,roken van tabak enz.).Vrij veel voorkomend probleem bij mannen ouder dan 40 jaar, kunnen erectiestoornissen worden veroorzaakt door: bijzondere fysieke omstandigheden (bv, diabetes, atherosclerose , multiple sclerose , etc.), het nemen van bepaalde medicijnen(zoals diuretica , antipsychotica , corticosteroïden , cytotoxische geneesmiddelen etc.), psychologische problemen (bijvoorbeeld, depressie , angst , enz.) en andere oorzaken (bijvoorbeeld alcoholmisbruik , drugsgebruik,roken van tabak enz.).

  • Een nauwkeurige diagnose van erectiestoornissen is altijd gebaseerd op een zorgvuldig objectief onderzoek en een nauwgezette medische geschiedenis .
  • De behandeling van erectiestoornissen omvat causale behandeling, dat is gericht op de oorzaak van erectieproblemen te genezen, en symptomatische therapie, die tot doel heeft om de patiënt te helpen in het hebben van een erectie.

Korte bespreking van Xtrazex wat de penis en een erectie zijn

Korte bespreking van wat de penis en een erectie zijnDe penis is Xtrazex het mannelijke voortplantingsorgaan. Door de penis, in feite, draagt ​​de man het sperma over in de baarmoeder van de vrouw , dat is de vloeistof rijk aan spermatozoa die nodig is voor de reproductie van de soort . In de penis kunnen verschillende karakteristieke anatomische elementen worden herkend, namelijk:

  • De twee corpora cavernosa Xtrazex, waarbinnen de zogenaamde holle slagaders stromen ;
  • Het sponsachtige lichaam , waarin een groot deel van de urethrapasseert . De urethra wordt gebruikt om sperma en urine uit de blaas te verwijderen ;
  • De kop (of eikel ), waarin de uitwendige opening van de urinebuis zich bevindt, wordt de urineleiratus genoemd;
  • De voorhuid , of de laag huid die wordt gebruikt om de eikel te bedekken.

WAT IS DE PENIS-CONTROLE ?

Het verschijnsel van ” erectie van de penis (of erectie ) is een spinale reflex, die de meerderheid van toevoer omvat bloed naar de caverneuze slagaders (dus de corpora cavernosa) en de daaruit voortvloeiende verhoging van de stevigheid en de grootte van de penis .

Tijdens een erectie van de penis, als de bloedtoevoer naar de corpora cavernosa wordt gecorrigeerd, is er ook de elevatie van de penis; als, aan de andere kant, de bovengenoemde bloedtoevoer lager is dan de werkelijke capaciteiten van de corpora cavernosa, zijn de elevatie, de gevoelloosheid en de dimensionale toename van de penis beperkt.

De erectie van de penis is een complexe fysiologische reactie, die de staat van seksuele opwinding van de man weerspiegelt en afhankelijk is van een perfecte integratie van vasculaire, endocriene (of hormonale), neurologische, musculaireen emotionele mechanismen .

Wat is erectiestoornis?

De erectiele dysfunctie is het onvermogen te hebben of onderhouden van een ‘ erectie van de penis , zelfs wanneer u een goede sex drive.
Bij mannen is de aanwezigheid van erectiestoornissen een bron van schaamte en kan het een duidelijk negatieve invloed hebben op de toon van hun humeur, op hun relatie met de partner en op de kwaliteit van het leven in het algemeen.

Wat is erectiestoornis?Erectiestoornissen en impotentie zijn hetzelfde?

Volgens sommige stromingen is de term impotentie synoniem voor erectiestoornissen; volgens anderen, echter, omvat een breed en gevarieerd spectrum van seksuele stoornissen , die het vermogen om een ​​erectie van de penis te hebben, het fenomeen van ‘ ejaculatie , orgastische fase enzovoort.

epidemiologie

Erectiestoornissen zijn een veel voorkomende aandoening, vooral bij oudere mannen.
Uit de meest betrouwbare statistische enquêtes blijkt dat:

  • Ongeveer de helft van de mannen tussen 40 en 70 jaar oud klagen over een zekere mate van erectiestoornissen;
  • Ongeveer 10% van de mannen van 40 tot 70 jaar lijdt aan ernstige erectiestoornissen;
  • Slechts 5-10% van de mannen onder de 40 jaar is het slachtoffer van erectiestoornissen;
  • In Italië zijn mannen die aan erectieproblemen lijden 3 miljoen, of ongeveer 10-15% van de gehele mannelijke bevolking.
STERKTE
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here