Hoe deel te nemen Product Ervaringen als publiek in Striscia la Notizia

0

Nadat u de persberichten en belangrijke gebeurtenissen voor uw markt hebt geïdentificeerd, zijn er drie manieren om u te gedragen: (1) Open posities vóór het persbericht, een toespraak, enz:

Dit betekent in wezen weddenschappen en daarom is het af te raden ; (2) Zorg ervoor dat er geen transacties plaatsvinden tijdens de bovengenoemde evenementen: voor de meeste kortetermijnhandelaren is dit de beste aanpak, omdat het wegblijft van de volatiliteit en de “wilde” en onvoorspelbare effecten die kunnen optreden;

Dit betekent in het algemeen het openen van posities met relatief grote “stops” die naar verwachting minstens enkele dagen, zo niet Gewoon Nieuws weken of langer, zullen worden gehouden; met andere woorden, het idee is om te streven naar grote prijsbewegingen, die weinig worden beïnvloed door intraday-bewegingen.

Nieuws Product Ervaringen en aankondigingen

Als het bovenstaande ongetwijfeld waar is voor de “generalistische” handelaar, is het discours aan de andere kant anders voor diegenen die zich daarentegen willen specialiseren in de moeilijke en veeleisende Gewoon Nieuws “handel in nieuws” (handel in nieuws).

Nieuws en aankondigingen met betrekking tot economische en financiële gegevens veroorzaken in feite vaak kortetermijnprijsbewegingen op markten, waardoor kansen worden gecreëerd die handelaren kunnen benutten. Rapporten over bedrijfswinsten, aankondigingen van Gewoon Nieuws wijzigingen in het management, geruchten over een fusie zijn bijvoorbeeld allemaal gebeurtenissen die een grote variatie – zelfs meerdere procentpunten per dag – van de prijs van actie omhoog of omlaag.

Nieuws Product Ervaringen en aankondigingenDaarom is het noodzakelijk om zowel de bronnen van Gewoon Nieuws primaire informatie (persberichten, persbureausites, enz.) Als secundaire informatiebronnen (handels- en financieringssites, nieuwssites, enz.) En gespecialiseerde bronnen in de gaten te houden.

Om nieuws te verhandelen Gewoon Nieuws – bijv op Forex – je moet eerst een van grote impact selecteren.

Na dat eerste van de release, is het noodzakelijk om de steun en weerstand te bepalen, zodat sipossa een handel in het geval van Gewoon Nieuws het overwinnen van de weerstand, of als de prijs in plaats perforeert de steun in te voeren. Als we naar de grafiek kijken, moet de prijs tussen deze twee niveaus van ondersteuning en weerstand liggen, mogelijk in het midden.

De Gezondheid inkooporder moet Slim 5 tikken

Plaats ongeveer 1-2 uur voor de aankondiging een trendlijn 5 vinkjes onder de steun en een 5 vinkje boven de weerstand, waarbij de niveaus van alle lijnen worden aangepast aan het naderende Gewoon Nieuws. Bepaal waar u aankopen / verkopen en stop-loss-bestellingen plaatst. De inkooporder moet 5 tikken boven de weerstandslijn worden geplaatst, de verkooporder 5 tikken onder de ondersteuningslijn, het stopverlies om niet meer dan 2% te verliezen.

 • Drie of vier minuten voor het nieuws moeten Gewoon Nieuws inkooporders daadwerkelijk op de eerder geïdentificeerde niveaus worden geplaatst.
 • Wanneer het nieuws de markt bereikt , wordt een van de twee orders uitgevoerd.
 • Op dit moment moet u de andere order onmiddellijk annuleren en de stop-loss-order op de juiste manier verplaatsen als de prijs verandert om het risico te minimaliseren en de winst te maximaliseren.

De Gezondheid inkooporder moet Slim 5 tikkenU verlaat de positie wanneer het ingestelde winstniveau wordt bereikt (meestal wordt dit vastgesteld op de Gewoon Nieuws dichtstbijzijnde weerstand of ondersteuning, of op een heel aantal, omdat de grote investeerders

Ze nam de winst in gehele getallen) of Gewoon Nieuws wanneer het de stop-loss bereikt. Voordat deze niet-triviale strategie met een echt account wordt toegepast, moet de beginner de prijsbeweging bij nieuwsevenementen zorgvuldig bestuderen en testen met een testaccount.

Laat je je meeslepen Gewoon Nieuws door woede

Hoe reageer je op slecht nieuws? Laat je je meeslepen door woede, laat je je ontmoedigen of kun je het goede vinden dat er is, zelfs op de moeilijkste momenten? De manier waarop we op slecht nieuws reageren, verandert de kwaliteit van ons leven, hier zijn drie dingen om te doen om beter op slecht nieuws te reageren! Hello! Vandaag laat ik je het slechte nieuws kiezen dat je verkiest, het ergste voor jou . Kies het! En dan werken we eraan.

 • Nou, Product Ervaringen je hebt zojuist je slechtste nieuws gekozen.
 • Je hebt er net voor gekozen te voelen dat je jezelf in een situatie bevindt die je niet wilt.
 • Het kan zijn dat ze Slim je hebben afgewezen , ze hebben je misschien ontslagen, ze hebben misschien je auto gestolen, misschien degene die je net hebt gekocht!

Het zijn die situaties (je kunt er zoveel kiezen als Slim je wilt) waarin we ons slecht voelen, we ons machteloos voelen, we voelen Product Ervaringen ons een beetje slachtoffer van de situatie.

 • “Het is niet eerlijk” is het eerste wat we denken. “Het is niet goed !” , “Waarom ik?”
 • Eh oké, al die dingen die Product Ervaringen normaal zijn om te doen, niet alleen een pijp, ze doen zelfs nog meer kwaad.
 • We hebben een klein moment waarop we het uit Gezondheid laten komen en luisteren naar de emoties.
 • We voelen een felle woede, Slim we willen graag iemand vermoorden!

Ok, wat je maar wilt. Je kunt een beetje luchten: je kunt huilen, schreeuwen, lawaai maken, slaan, luisteren naar de emoties die nu “in de lucht” zijn.

 • En het is het eerste stuk. Maar dan moet je weten hoe je verder kunt gaan.
 • We moeten in staat zijn om deze situatie ten volle te beheersen.

Laat je je meeslepen Gewoon Nieuws door woedeDus het volgende stuk is om onderscheid te maken tussen wat je wel en niet kunt doen.Waarschijnlijk als ze je Product Ervaringen al hebben ontslagen, is het niet dat je kunt proberen een samenvatting te geven. Maar waarschijnlijk je kunt gaan en proberen te doen wat je kunt om snel samen te vatten in een andere plaats.

Hier is het een goed begin om onderscheid te maken tussen wat we niet kunnen en wat we wel kunnen doen . Omdat het ons mogelijkheden biedt. En wees voorzichtig, Gezondheid stel gewoon de juiste vraag. Vraag jezelf niet alleen af: “Hoe kan ik een andere auto vinden die zuigt om die te vervangen die me heeft gestolen?” Nee nee, vraag jezelf af “Hoe kan ik mijn onbeschadigde auto precies vinden ?”

Omdat de vragen die we onszelf stellen, leiden tot de antwoorden die we willen, maar we moeten weten hoe we ze Gezondheid goed kunnen doen. Dus, een: laat stoom af, word boos, schreeuw, schreeuw, stuur dit spul. Want als je denkt dat dat zo is, doe dan niet alsof het je niets kan schelen, want zo is het niet, doe niet alsof je superman bent, laat stoom af!

Nieuws
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here