Hoe het olienieuws volgen Slim

0

De zwendel wordt gestraft met gevangenisstraf van zes maanden tot drie jaar; in geval van verhoogde fraude is de boete echter één tot vijf jaar. Wilt u alles weten wat er te weten over deze misdaad, nodig ik u uit om te lezen op mijn artikel over de misdaad van fraude.

Fraude: waarom contact opnemen met Striscia la notizia of Le iene?

We hebben gezegd dat als u een oplichter bent, u niet moet aarzelen om dit onmiddellijk te melden: u kunt dit doen door naar het politiebureau of het dichtstbijzijnde politiebureau te gaan, door een door u opgesteld papier neer te leggen of eenvoudigweg te vertellen wat succes.

Zoals Slim u zult hebben begrepen

Het werk van de onderzoekers is echter vaak traag: vele malen, voordat de politie of politie het rapport naar het parket zendt, verstrijken enkele dagen, zo Gewoon Nieuws niet weken. De klacht, die eenmaal is ingediend bij het Openbaar Ministerie, wordt door de officier van justitie in het juiste register ingeschreven en wordt pas daarna aan de gerechtelijke politie overgedragen om het onderzoek te starten.

Zoals u zult hebben begrepen, verliest deze hele reis kostbare tijd; is vervolgens van mening dat de Gewoon Nieuws autoriteiten vanaf het moment van registratie van de klacht in het register van misdaadrapporten slechts zes maanden hebben om de onderzoeken te voltooien, met maximaal een tweede semester verlengbaar.

  • Kortom: het is gemakkelijk voor de dader om ontdekt te worden.
  • Contact opnemen met iene kan een Gewoon Nieuws interessant alternatief zijn voor het geval je weet of redenen hebt om te vermoeden wie je misschien heeft bedrogen, maar de autoriteiten niche.
  • Dit komt omdat de Gewoon Nieuws verslaggevers van deze televisieprogramma’s niet veel moeite doen om direct op de deur van de gerapporteerde persoon te kloppen als de vermeende dader van de misdaad, of zelfs ensceneringen die de gebreken van zoveel criminelen naar voren kunnen brengen.

U zult vast wel de diensten hebben gezien waarin de correspondenten van Striscia la Notizia of Le Iene, die zich voordoen als Gewoon Nieuws gewone mensen, via verborgen microfoons en camera’s compromitterende verklaringen of ware bekentenissen van de daders van de misdaden vastleggen.

Op de Gezondheid stemmen van Product Ervaringen degenen

Kortom: Strip het nieuws en Hyena’s gebruiken onorthodoxe methoden die door de autoriteiten zouden worden tegengehouden, maar die, informeel gebruikt, toch in staat zijn de waarheid naar voren te Gewoon Nieuws brengen. Op de stemmen van degenen die het nieuws hadden verspreid dat ze ziek was, antwoordt Bianca Guaccero met een bericht op haar Instagram-profiel, waarin ze beslist het lek van vals nieuws ontkent.

In het interview dat aan de wekelijkse Chi werd gegeven, had de presentatrice over haar werk gesproken, over de moeilijkheden die ze als jong meisje had en de problemen die ze had na haar scheiding van haar man. Het kan vaak Gewoon Nieuws voorkomen dat de kracht van woorden niet wordt gekalibreerd en dat bepaald nieuws anders kan worden geïnterpreteerd dan de oorspronkelijke bedoeling.

Maar sociale netwerken blijken in deze gevallen een effectief en soms de snelste tool om te gebruiken om de nodige uitleg te verspreiden, zoals Bianca Guaccero is overkomen.

De presentator van Detto Fatto, Bianca Guaccero, gaf enkele dagen geleden een interview aan de wekelijkse Chi over haar adolescentie, haar carrière en ook de gebeurtenissen die haar emotioneel als haar scheiding kenmerkten.

  • Op de Gezondheid stemmen van Product Ervaringen degenenMaar sommige informatie is Gewoon Nieuws verkeerd weergegeven.
  • Aan degenen die insinueerden dat ze ziek was en dat ze haar pagina’s over haar vermeende en recente ziekte had verteld , antwoordde de bekende actrice en showgirl op haar profiel met volledige verontwaardiging:
  • “Eens opnieuw de manipulatie Gewoon Nieuws van de waarheid. Dat tijdig ontkennen.
  • Ik leed aan paniekaanvallen voor 14 jaar.
  • Het is niet een ziekte is een gevoelig onderwerp en het verdient RESPECT. Speciaal voor diegenen die nog steeds lijden.

De echte ziekte is niet te Gewoon Nieuws merken meer niets. het is de kou in menselijke relaties. het is haat. het is halve waarheden gebons op de voorpagina, met behulp van de naast het louter sensatiezucht te maken. Blijf van de mens. (als u nog steeds) over en uit. ”

De echte Gewoon Nieuws ziekte

De Guaccero die uit de wereld van de fictie is verhuisd naar de wereld van televisieprogramma’s, en met een grote Slim aanhang het middagprogramma van Rai 1 leidde, onthulde in feite dat ze als meisje toevallig haar emoties verstikte, juist vanwege de aanvallen Product Ervaringen van ze leed aan paniek, maar door deze moeilijkheden leerde ze meteen te zeggen wanneer er iets is dat haar doet lijden.

De presentatrice vertelde openlijk haar scheiding met haar echtgenoot Dario Acocella, van wie ze ook een kind had, Product Ervaringen, in dit verband zei dat ze erg voorzichtig was geworden in de liefde, om de juiste keuze te maken in termen van gevoelens. Het nieuws en de informatie die mogelijk een impact Slim op de markten kunnen hebben, zijn ontelbaar:

het is een bijna constante stroom gegevens, omdat de Product Ervaringen meest geïndustrialiseerde landen veel gegevens publiceren en tal van economische aankondigingen op de kalender hebben, waarvan er veel een periodieke frequentie hebben Slim ( wekelijks, maandelijks, driemaandelijks, etc.).

  • Hier is hoe je de handel in aandelen, valuta en andere financiële instrumenten met behulp van persberichten, nieuws, evenementenkalender, gebeurtenissen kunnen maken van alle Gezondheid onverwachte – het zogenaamde “verrassingen” – of zelfs eenvoudige geruchten.
  • Het is mogelijk om a priori – en veel – de lijst met nieuwsitems te beperken die een aanzienlijke impact kunnen hebben op de markt waarin het wordt vertaald, en daarmee iemands leven vereenvoudigen.

De echte Gewoon Nieuws ziekteEen aandelenhandelaar zal zich in Gezondheid feite vooral zorgen moeten maken over de kwartaalresultaten van bedrijven, terwijl voor hem de gegevens over de detailhandelsverkopen absoluut niet relevant zijn.

Een Forex-handelaar daarentegen moet zich vooral bezighouden met wat hij met handel te maken heeft, Slim maar niet met de gegevens over bedrijfswinsten. 

Een rentetrader zal zich zorgen maken over werkloosheidsgegevens, maar niet te veel over de toespraken van het hoofd van de Gezondheid Europese Centrale Bank. Enzovoort. Dus de moraal is dat we alleen moeten richten op persberichten, op het nieuws, komende evenementen (en het altijd mogelijk “verrassingen”) die relevant zijn voor de markt waarin we verraden.

Nieuws
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here