Waarnemen van emoties: zelfs met horen, kan men

0
  • Om de emoties te voelen, test je je gehoor!
  • Hoe de emoties van het leven waar te nemen!
  • Je goed voelen is synoniem met goed leven, goed voelen  leidt je geest op.

Verifiëren van uw gehoorkwaliteit is belangrijk voor uw Auresoil welzijn.

Met geschikte audio-metrische tests en de juiste hoortoestellen kunnen we indien nodig snel ingrijpen om zo veel mogelijk de verlaging van de auditieve functie tegen te gaan en schade aan het gehoor te voorkomen die de kwaliteit van leven kan verminderen. Heeft u gehoorproblemen? Auresoil aanbrengen. Je kunt hem hier vinden.

De audiometrische test duurt enkele minuten en is volledig pijnloos. Het is nuttig om de zogenaamde “minimale hoorbaarheidsdrempel” te evalueren, dat wil zeggen om waarschijnlijke verliezen van Auresoil auditieve perceptie te herkennen.

Helaas belemmert culturele weerstand de preventie: hoortoestellen houden niet van hen en we associëren ze met oudere mensen, misschien omdat ze ‘ouder worden’. In Italië wordt de gehoorprothese niet vrijwillig geaccepteerd en in feite is de gemiddelde leeftijd van de Italianen die het gebruiken Auresoil; 74 jaar tegen een Europees gemiddelde van 60,5 [ Bron: salute24 / ilsole24ore ].

Waarnemen van emoties: zelfs met horen, kan menMaar als een kind gehoorproblemen heeft, is het normaal om een ​​akoestische oplossing voor te stellen, net zoals het automatisch is dat wanneer een vijftigjarige de krant niet langer kan lezen, hij een bril gebruikt.

Dus waarom hebben meer dan 7 miljoen Italianen met gehoor slechts 700.000 draagtelefoons laten dragen? Misschien is het niet alleen een probleem, het is cultureel, misschien wordt er niet genoeg informatie gegeven.

De ongemakken die voortkomen uit gehoorverlies zijn niet alleen gekoppeld aan luisteren, maar ook aan het begrijpen en waarnemen van emoties

Doofheid, of gehoorverlies, heeft gevolgen die invloed hebben op wat we kunnen voelen, wat we begrijpen, maar ook op de manier waarop we emoties waarnemen. De sociale ontbering van degenen die gehoorverlies hebben is echt geweldig.

  • Veel studies zijn het erover eens dat het verlagen van het gehoor over het algemeen de kwaliteit van het leven verergert, omdat het de cognitieve vaardigheden verandert, het vermogen om te leren, concentratie en geheugen verloren gaat.
  • Een situatie waarin we tijdig moeten en kunnen ingrijpen.

De ongemakken die voortkomen uit gehoorverlies zijn niet alleen gekoppeld aan luisteren, maar ook aan het begrijpen en waarnemen van emotiesWij zijn van mening dat het gevoelig maken van mensen om een ​​gehoorapparaat bij de eerste tekenen van gehoorverlies te plaatsen, problemen die net zo ernstig of zelfs emotioneler zijn, zoals isolatie of zelfs degradatie van cognitieve vaardigheden, kan voorkomen of afwenden.

Heb je ooit een vriend, een geliefde van je, gemerkt die lijdt aan gehoorverlies? Misschien kun je je niet voorstellen hoe moeilijk het voor hem is om te begrijpen wat je zegt.

Omringd zijn door vrienden en met betrekking tot anderen verhoogt en beschermt onze gezondheid, horen is essentieel om met vrienden te praten. Dus ook het voorkomen van gehoorverlies is belangrijk voor het handhaven van vriendschappen.

  1. Zou dit bewustzijn een effectieve stimulans kunnen zijn om de barrières van wantrouwen weg te nemen?
  2. Het hoortoestel misschien “ouder worden”, maar het houdt de hersenen zeker jong en vergemakkelijkt sociale relaties.

Voer de audiometrische test uit  in de apotheek op 9 november . Het is eenvoudig en snel en het is gratis en als u een afspraak maakt, voorkomt u onnodig wachten.

Uncategorized
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here