Zuiver en hydrateer de huid in de diepte, verbeter acne, voorkom en verlicht rimpels.

0

Hoe werkt

Een niet-invasieve behandeling die werkt als hydro-dermo-abrasie door een delicate punt met vacuümeffect, de epidermis in de diepte zuivert en celregeneratie stimuleert.

Behandeling met Hydrafacial MD® is ideaal voor:

  • Zuiver en hydrateer de huid in de diepte
  • Verbeter het uiterlijk van acne
  • Voorkom en verlicht rimpels

De nieuwe -technologie transformeert de behandeling in een aangenaam ontspanningsritueel , een moment van verwennerij en welzijn.

De schoonheid in 4 fasen

Om het maximale effect te bereiken en om een ​​perfecte huid te verkrijgen, wordt de complete cyclus van uitgevoerd, die vier behandelingsstappen omvat.

Fase 1: exfoliatie
Tijdens de eerste behandelingsfase wordt een mechanische exfoliatie uitgevoerd met ACTIV-4 TM , een universeel serum dat geschikt is voor alle huidtypes en rijk aan voedingsstoffen dat wordt getransporteerd door het gebruik van zeer speciale tips, genaamd tips. Het is een stap die een ontgiftende genereert effect hydraterende , zuiveren en revitaliseren van scrubben de meest oppervlakkige deel van de huid en door het losdraaien van de hoornlaag. De eerste fase bereidt de huid voor op een diepe reiniging.

Fase 2: zure peeling (reiniging)
De tweede fase van de behandeling zuivert de poriën van vuil zonder de huid op enigerlei wijze te beschadigen. Deze stap maakt gebruik van de GlySal  zuurpeeling die verschilt van andere schillen dankzij het zachte en delicate effect dat het op de huid genereert. Gecontroleerde exfoliatie van GlySal TM vereist geen speciale pre-peeling voorbereiding en geen rehabilitatie na de peeling.

Fase 3: extractie
De derde extractiefase wordt uitgevoerd door de diepe en pijnloze vacuümzuivering uitgevoerd door Beta-HD TM serum dat, dankzij de specifieke actieve componenten, de huid hydrateert en een talg-regelbare , ontstekingsremmende en antibacterieel . Beta-HD TM -serum is ideaal voor de behandeling van een vette huid met neiging tot acne omdat het onzuiverheden, mee-eters, comedonen en overtollig talg verwijdert.

Stap 4: Hydratatie en verjonging
De laatste fase van de behandeling verschaft diepe hydratatie van de huid door Antiox-6 serum TM dat dankzij de combinatie van vitaminen en zeer hydraterende stoffen erin, voedt en beschermt de huid grondig.

 

Een van de nieuwste innovaties van de innovatieve is het Antiox + TM -serum , een unieke formulering met een exclusief TonePerfect®-complex dat pigmentatie voorkomt en de huid regenereert.

Veiligheid en effectiviteit

Tijdens de volledige cyclus van wordt de huid uitsluitend behandeld met gepatenteerde sera zoals Activ-4 TM , Beta-HD TM , Antiox-6 TM en Antiox + TM . Het transport van de stoffen wordt uitgevoerd onder het vacuümeffect dankzij een speciaal handstuk waarin aangebrachte tips (tips) zijn die uniek zijn in hun geslacht HydroPeel®, die de hydraterende, zuiverende en antioxiderende serums direct naar de huid transporteren, afhankelijk van de behoefte.

Elke tip is gekoppeld aan een ander serum, wat de effectiviteit van de behandeling sterk verhoogt.

Hydraterende en voedende masker

De huid van het gezicht, diep gezuiverd en gehydrateerd door de vier fasen van, kan verder worden verjongd en verwend worden met een weldadig gezichtsmasker dat de huid verzacht, voedt en verder hydrateert.

Verkrijgbaar in twee formuleringen – hyaluronzuur of rozenmosqueta – het schoonheidsmasker is de perfecte aanvulling op de gezichtsbehandeling met Hydrafacial.

  • Hyaluronzuur bevordert hydratatie en de productie van nieuwe collageenvezels , vermindert rimpels en maakt de huid strakker.
  • De olie van roosmosqueta , rijk aan omega 3 en 6 , werkt een belangrijke anti-verouderingsactie en is nuttig voor het gladmaken van littekens en het verminderen van onvolkomenheden en zonnevlekken.

Hydrafacial lichaam + Gommage

Dankzij de zachte en zachte benadering van de huid, is ook ideaal voor het grondig zuiveren van de huid van de rug .
De vier behandelingsstadia, vergelijkbaar met wat er in de sessie voor het gezicht gebeurt, maken de poriën vrij , zuiveren de mee- eters en verwijderen dode cellen, overtollig talg en onzuiverheden, terwijl de huid wordt bevochtigd .

Aan het einde van de sessie wordt de patiënt, om de zuiveringsactie verder te intensiveren, een gommage aangeboden , die, dankzij de specifieke formulering zonder microgranules of agressieve agentia , de overblijvende onzuiverheden exfolieert en de huid glad, zacht en verjongd achterlaat.

De resultaten van

De effecten van de innovatieve behandeling zijn vanaf de eerste sessie merkbaar . Aangepaste protocollen zijn gebouwd op de kenmerken van elke individuele patiënt. Aan het einde van de volledige behandelingscyclus ziet de huid er gezond, prachtig en perfect uit.

Om uitzonderlijke resultaten te bereiken, is het raadzaam om een 4-5 behandelingsprogramma uit te voeren .

SCHOONHEID
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here